- Konu Yazar
Herkese merhaba adım Özgün İzmir de yaşıyorum. Öğrenciyim.
Etrafımda motosikletli kimse olmamasına rağmen bendeki motor aşkı hiç bitmedi. motosiklet olsun da ne olursa olsun derdim. 4-5 sene sonra lise çağlarımda cin malı 150cc scooter alındı valide sultan karşıydı ilk başlarda peder bey de hevesim geçsin diye almış. Ben de sonradan heves olmadığını anladım!
2008'den itibaren 4-4,5 sene kadar kullandım (yazları çalıştığım için kullanamadım) 14 336 km yaptım ilk motorum artık miladını doldurduğunu düşünüyorum. Bana yetiyordu ilk başlarda sorun yoktu. ama sonraki zamanlarda taleplerim artı. Kilom 3 basamaklı olduğu için, genelde arkadaşlarımda bana yakın kilo bakımından. artçım hiç eksik olmaz sağ olsunlar. şehirler arası çıkmak istediğimde hep hayal kırıklığı yaşadım.Arızalarından bahsetmiyorum. gecenin köründe saatlerce motoru yapmaya uğraşırdım anladığım kadar.Aslında zevkliydi de. Bir süre sonra aldı başını gitti arızaları hiç bitmedi vs. vs... Beni yolda üzmeyecek az yakacak ve en önemlisi vitesi bana kolayca öğretecek cbf 150 cc düşünüyorum. En az 1 sene kullanmayı planlıyorum Öğrenci olduğum için, Maalesef aile destekli olacak yaşım 22 çok geç kaldığımı düşünüyorum. cbf den sonra eğer 250 cc bir motosiklet almazsam 600cc naked/ endro ile yaşlanmayı düşünüyorum. Tecrübelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım çok olacağına inanıyorum. Üstatlara Şimdiden teşekkürler.
Etrafımda motosikletli kimse olmamasına rağmen bendeki motor aşkı hiç bitmedi. motosiklet olsun da ne olursa olsun derdim. 4-5 sene sonra lise çağlarımda cin malı 150cc scooter alındı valide sultan karşıydı ilk başlarda peder bey de hevesim geçsin diye almış. Ben de sonradan heves olmadığını anladım!