Merhaba

Öncelikle herkese merhaba ben serhat 17 yaşındayım izmirde oturuyorum hiç tecrübem yok diyebilirim öncelerde sadece ufak bi ilgiydi ama şimdi kullanmadığım halde adeta bir tutkuya dönüştü :)
Aslında pek fazla bilgim de yok ama neredeyse 1 haftadır araştırma yapıyorum motorlar hakkında. Yeni başlayanlar için hangi motoru önerirsiniz? Honda innova 125 i beğendim ama başlangıç için ideal mi acaba? Tabiki ehliyet almadan trafiğe falan çıkmaya niyetim yok ama en azından şimdiden bir kaç şey öğrenmem lazım :)

Merhaba, hoşgeldiniz.
Bence yzf125 hariç bütün 125cc lik motorlar başlangıç için idealdir. pcx'leride araştırabilirsin sanırım innovadan biraz daha konforlu.
Bütçene göre koruma ekipmanlarını da şimdiden araştırmaya başlamanı tavsiye ederim.
İyi forumlar.

Teşekkür ederim ama pcxlerin fiyatı biraz tuzlu :( bide innova ile uzun yolculuklar yapabilirmiyiz acaba örneğin 150-200 km ? ek olarak kaç km'de bir dinlendirmeliyiz motoru? yani uzun ömürlü olması için :)

Bi motorcu daha yetişiyor :) inşallah çok seveceğin bi motorun olur...

Sanırım uzun yolda debriyajlı motosikletler daha çok tercih ediliyor.Gerek sıkıştırma oranları, gerek ağırlığında, gerekse lastik kalınlıklarının bu konuda etkisi büyük olur.

En çok içine sineni al.Ama önce ehliyetini al lütfen.

Başlangıç için olanları araştırıyorum sadece ama geçen bi arkadaşta mondial 100 kh gördüm, honda innova 125 ile karşılaştırınca ne gibi farklılıkları var acaba? Hemen uzun yolculuğa çıkmayacağım tabi önce alışmam lazım gözüm pek yükseklerde değil şimdilik :) Ve ehliyet almadan trafiğe çıkmayı düşünmüyorum, teşekkür ederim :)

Başlangıç için olanları araştırıyorum sadece ama geçen bi arkadaşta mondial 100 kh gördüm, honda innova 125 ile karşılaştırınca ne gibi farklılıkları var acaba? Hemen uzun yolculuğa çıkmayacağım tabi önce alışmam lazım gözüm pek yükseklerde değil şimdilik :) Ve ehliyet almadan trafiğe çıkmayı düşünmüyorum, teşekkür ederim :)

Pardon mondial 100 sfc snappy miş yanlış anlamışım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar