merhaba

hoş geldin :rendeer:
ii oldu bende alman kurdu var sorularım olursa sorabilirim dimi

iide motosiklet bölümünde hayabusa yazıooo bu arada tam olarak nerde ikamet ediosun

hosgeldin.evet umarım su kopeklerin motora saldırma mevzuunda bize yardımın olur.

hoşbuldum tekrar da arkadaslarim, canlarim ben napiym siz köpekleri o gürültülü motorlarinizla rahatsiz ediyosaniz :))

kabus gibiler.zaten korkarım kopeklerden.bide motora dalınca kesin kaza geliyorum diyor.

hoşgeldin waterlily :rendeer:
hazır gelmişken bi soru da benden: şimdi bi kedim var ufak daha.ilk bikaç gun duzenlı olarak afedersın seyını kuma yaptıktan sonra hayvancaazda bunaldı mı artık bılmıyom buldugu her yere bırakmaya basladı afedersın evın ıcı sey goturuyo. neden bu? kumunu begenmemek gıbı bısey olabılır mı?
sey: malum ...aka.
gelır gelmez de yuklendık ama soru yagmuru artık ıdare et :)
tekrar hosgeldın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..

ay yazııık.. stress olmustur o.. kumu degistirin once, sonra da patilerinden tutup kuma surtun boyle kaziyomus gibi.. bi kaç defa. sonra yapar.
hayvanseverlere yardima her an hazirim :)

ok. cok saol. peki boyle saga sola yaparken yakaladıgımda kucuk cezalar vermek yanlıs mı olur.tekme tokat gırmek degıl de işte ceza yaaa. egıtıme katkıları olurmu boyle seylerın.?
bırazfazla oldum ama naaapim ona da uzuluyom eve de uzuluyom :)

hosbuldum sinan sagol, sakin ceza meza verme, kopek degil ki bu, inadina yapar walla, hali perde bişey bulamazsin sonra evde.. sen ogret, ona iyi davran, o gerekeni yapacaktir :) kedilere guveniyorum.

hoşgeldin...fuara geleceksen tavsiyem en yakın motor bayisine ugra bir bilet edinin hemde scooter ler hakkında ön bilgi al fuarda hep aynı şeyleri dinleyeceğin için (bizim motorlar daha iyi daha saglam.vb.vb.) kafan karışmasın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar