Merhaba yeni bir üyeye yer varmı

Mehaba arkadaşlar. 3 yıldır Motor kullanıyorum.. motorum çın malı Artık miyadını doldurdu bir honda almanın zamanı geldi diye düşnüyorum CBF 150 kullanıcılarının tecrüberlerini paylaşmaları bekliyorum. sıfır bir CBf (Siyah)

H İ S

Mehaba arkadaşlar. 3 yıldır Motor kullanıyorum.. motorum çın malı Artık miyadını doldurdu bir honda almanın zamanı geldi diye düşnüyorum CBF 150 kullanıcılarının tecrüberlerini paylaşmaları bekliyorum. sıfır bir CBf (Siyah)

H İ S

Hoş geldin kardeşim....

sağlı sollu sıkışalım arkadaşımıza yer acalım evet arkadaşım aramıza hoş geldın . burda rayabıleceğin bır cok soruya cevap konuılar bulabılırsın .

Kocaeli İl Temsilcisi
hoş geldin arkadaşım ... motosikletinin çin malı yada başka marka olmasının çokta önemi olmamakla birlikte tabiki , bir arkadaşın daha aramıza katılmış olması güzel bir olay :)

cbf hakkında forumu biraz karıştırırsan bulamayacağın bilgi yok zamanla inşallah :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkayı beşleyin abla çocugu kucağına al hah tamam yer açıldı hoş geldin aramıza

Moderatör
Saflari siklastiririz senin icin :) hosgeldin.

Kerkese teşekkür ederim tekrar hoşbulduk.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------

Link içib saol kardeşim.. Cbf 150 leri. araştırdım. Etrafımda Kullanan kurya akrabalarım var tafsiye ediyorlar ama yeni 2011 kasalar için ne pek kesin konuşamıyorlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------

Link için saol kardeşim.. Cbf 150 leri. araştırdım. Etrafımda Kullanan kurye akrabalarım var tafsiye ediyorlar ama yeni 2011 kasalar için pek kesin konuşamıyorlar.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hoşgeldin MotoRizeli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar