kimsesizler mezarlığına git, örneğin orada bir mezar taşının üzerinde "Gölde boğulmuş bir şekilde ölü olarak çıkarılan bayan" yazar. İsmi bile olmaz. O yalnızlığın tarifi yoktur, kendi yalnızlığından utanırsın dostum.
Sen bi dükkanı bırakıp tatile gidip barmenleri işinden ediyorsun,
Bi en yakın arkadaşınla kavga ediyorsun, kız arkadaşına ulaşamıyorsun falan.
Hele bir de yeni iş yeri açacaksın.
Ne iş yapıyorsun sen?
Şimdi abi alıyon motoru giyiyon kıyafetini yapıyosun şeklini gidiyosun MotoCafe'ye 3 kişiye selam veriyosun tekiyle takılıyon dostluk sağlam olmaz ama makara muhabbet yapılır.Yanlız kalmaktan iyidir
senim Bipolar bozulmus acil bi ruh doktoruna gorun derim ben.
Keşke birazcık yalnız kalabilsem, bunun için hep fırsat kolluyorum.
boşveeeeeeer. rahatla ve arkana yaslan
kız arkadaşım yok, tek can dostum motosikletim, işimi seviyorum hiç derdim yokkafaya takmamak lazım herşey zamanla yerine oturur
ne kadar çalkantılı bir hayatın var gerçekten.:sunny:
Yalnızken mutlu neden olamıyorsunuz ki?
Benimde hiç arkadaşım yoktur yalnız gezerim, vakit geçiririm bu depresyona giricek,duvarlarla konuşmaya sebep olucak bir durum değil ki.
Zaten kendiyle mutlu olamayan,kendi ile iyi anlaşamayan bir insan sizin yaşadığınız gibi bağımlı hale gelir,etrafındakiler kayboluncada derin bir boşluğa düşer.
Benim tavsiyem mutlu olmak için gereksiz arkadaş ortamlarına,samimiyetsiz bireylere adapte olmayın.
100 arkadaşınız olsun,birgün kana ihtiyacınız olsun çıkıp biri vermez.Bu sebeple o 100 kişi emek,vakit,kafa kaybınızdır.
Forumdaki performansına bakarak şunu söyleyebilirim.
Sen uzun zamandır yalnızsın.
Sadece yeni farkettin o kadar.
her yanlız yaşadığını zanneden ve yanlızlığı sadece kısa bir dönem yaşayanların şımardıklarını düşünüyorum. (lafım size değil bu arada) hayat böyle böyle izaya sokacaktır. yani her olaya iyi tarafından bakabilmek mesele
Bir zamanlar çok yaşadım öyle böyle değil insanın tek sosyal aktivitesi cumartesi geceleri işyerinde iki tek atıp o kafayla motorla şehri gezmek olur mu ya![]()
Arkadaşlar kız arkadaşıma ulaştım ama şu ulaşamadığım süre zarfında şunu öğrendim benim en çok sinirimi bozan zat buymuş iki gündür gene olan sinirimi tepeme zıplatıyor.Ne olduysa artık gitmiş başka birisi gelmiş yerine yapacak birşey yok zorla güzellik olmaz..
Bugün aksiyon olarak menüde bu kız arkadaşım mahallede birileriyle kavga etti akşam üstü mahalle cennet mahallesine döndü bir anda karıştı ayırana kadar canım çıktı bunları.. :silent: Sonra gitti bana afra tafra yaptı..Bende ulan seni ayıranda kabahat dedim sıçtım sıvadım bıraktım..Sonra çıktım tuzla marinaya oradan gebzeye oradan çağdaşkende şehri turladım bayağı rahatladım..Kendime birşeyler aldım.. Yolda üç patenli eleman otostop çekiyordu durdum birisini arkaya bindirdim diğer ikisi motora tutundu yol boyu patenleri ile kaydılar.. :mrgreen: Sinirlerim yatıştı dükkana geldim bu kız gene olan sinirlerimi zıplattı ...En iyisi ben bundan uzak durayım diğer arkadaşımla zaten daha imkanı yok konuşmayız.. Ya aslında benle gezebilecek derdimi neşemi paylaşacak bir dostum olsa yeter...
Arkadaşlar kız arkadaşıma ulaştım ama şu ulaşamadığım süre zarfında şunu öğrendim benim en çok sinirimi bozan zat buymuş iki gündür gene olan sinirimi tepeme zıplatıyor.Ne olduysa artık gitmiş başka birisi gelmiş yerine yapacak birşey yok zorla güzellik olmaz..
Bugün aksiyon olarak menüde bu kız arkadaşım mahallede birileriyle kavga etti akşam üstü mahalle cennet mahallesine döndü bir anda karıştı ayırana kadar canım çıktı bunları.. :silent: Sonra gitti bana afra tafra yaptı..Bende ulan seni ayıranda kabahat dedim sıçtım sıvadım bıraktım..Sonra çıktım tuzla marinaya oradan gebzeye oradan çağdaşkende şehri turladım bayağı rahatladım..Kendime birşeyler aldım.. Yolda üç patenli eleman otostop çekiyordu durdum birisini arkaya bindirdim diğer ikisi motora tutundu yol boyu patenleri ile kaydılar.. :mrgreen: Sinirlerim yatıştı dükkana geldim bu kız gene olan sinirlerimi zıplattı ...En iyisi ben bundan uzak durayım diğer arkadaşımla zaten daha imkanı yok konuşmayız.. Ya aslında benle gezebilecek derdimi neşemi paylaşacak bir dostum olsa yeter...
Öncelikle üst satıra +1
Ek olarak;
Enduro'cu olsan bu konunun başlığı "Allahım sana şükürler olsun Yalnızım" felan olurdu.
Bu gün beni aramasalarda ormanda kendi kendime , kendi kendimi dinlesem diye dua ediyorum.
Misyonerliğe devam;
Enduro sevin.
Enduro can'dır.