MERHABA YALNIZLIK..

Son 14 günde kız arkadaşım başta olmak üzere (tam belli değil ulaşamıyorum kendisine 6-7 senedir beraberiz ) en yakın arkadaşımla da tartıştım ayrıldım(10 senelik hkukumuz var geri dönüşün imkanı yok ) ..3-4 gündür tek başıma aptal sapsal geziyorum sağı solu arıyorum gene duvarlarla konuşmaya başlayacağız kimsesizlikten işyeri açacağım gene bayramın ilk günü, Haketmediğimi düşünüyorum canımı en çok sıkan yalnızlık olacak giden değil de.. Kızarkadaşımla barışsam bir dert barışmasam bir dert.. Diğer arkadaşımla imkanı yok barışmanın..Diğer arkadaşlarım da tavuk gibi akşam ezanı ile evlerine gidiyorlar..

Şimdi ne tezek yiyecem ben o lanet saatleremi bakacam vakit geçsin diye..

Son 14 günde kız arkadaşım başta olmak üzere (tam belli değil ulaşamıyorum kendisine 6-7 senedir beraberiz ) en yakın arkadaşımla da tartıştım ayrıldım(10 senelik hkukumuz var geri dönüşün imkanı yok ) ..3-4 gündür tek başıma aptal sapsal geziyorum sağı solu arıyorum gene duvarlarla konuşmaya başlayacağız kimsesizlikten işyeri açacağım gene bayramın ilk günü, Haketmediğimi düşünüyorum canımı en çok sıkan yalnızlık olacak giden değil de.. Kızarkadaşımla barışsam bir dert barışmasam bir dert.. Diğer arkadaşımla imkanı yok barışmanın..Diğer arkadaşlarım da tavuk gibi akşam ezanı ile evlerine gidiyorlar..

senim Bipolar bozulmus acil bi ruh doktoruna gorun derim ben.

Şimdi abi alıyon motoru giyiyon kıyafetini yapıyosun şeklini gidiyosun MotoCafe'ye 3 kişiye selam veriyosun tekiyle takılıyon dostluk sağlam olmaz ama makara muhabbet yapılır.Yanlız kalmaktan iyidir

Moderatör

Sen bi dükkanı bırakıp tatile gidip barmenleri işinden ediyorsun,
Bi en yakın arkadaşınla kavga ediyorsun, kız arkadaşına ulaşamıyorsun falan.
Hele bir de yeni iş yeri açacaksın.
Ne iş yapıyorsun sen?

boşveeeeeeer. rahatla ve arkana yaslan
kız arkadaşım yok, tek can dostum motosikletim, işimi seviyorum hiç derdim yok :) kafaya takmamak lazım herşey zamanla yerine oturur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne kadar çalkantılı bir hayatın var gerçekten.:sunny:

Yalnızken mutlu neden olamıyorsunuz ki?

Benimde hiç arkadaşım yoktur yalnız gezerim, vakit geçiririm bu depresyona giricek,duvarlarla konuşmaya sebep olucak bir durum değil ki.

Zaten kendiyle mutlu olamayan,kendi ile iyi anlaşamayan bir insan sizin yaşadığınız gibi bağımlı hale gelir,etrafındakiler kayboluncada derin bir boşluğa düşer.

Benim tavsiyem mutlu olmak için gereksiz arkadaş ortamlarına,samimiyetsiz bireylere adapte olmayın.
100 arkadaşınız olsun,birgün kana ihtiyacınız olsun çıkıp biri vermez.Bu sebeple o 100 kişi emek,vakit,kafa kaybınızdır.

DKN

her yanlız yaşadığını zanneden ve yanlızlığı sadece kısa bir dönem yaşayanların şımardıklarını düşünüyorum. (lafım size değil bu arada) hayat böyle böyle izaya sokacaktır. yani her olaya iyi tarafından bakabilmek mesele

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Forumdaki performansına bakarak şunu söyleyebilirim.
Sen uzun zamandır yalnızsın.
Sadece yeni farkettin o kadar.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
bu şarkıda güzel

Son düzenleme:

Hiç bir şey olmaz dostum. Yalnız olmak bir sorun değil, bir durumdur. Ben bisiklete binmeyi veya varsa sevdiğin bilgisayar oyunlarını oynamanı tavsiye edebilirim.

yalnız takılmak sürü halinde gezmekten daha iyidir. yalnız birey güçlü, özgür bireydir. Özgür birey olmak sorumluluk gerektirir. kimse kolay kolay bu sorumluluk yükünün altına girmek istemez zira sürü halinde iken düşünmenize gerek yoktur, başkaları sizin adınıza düşünür ve sizi yönlendirir.

yalnızlık iyidir ya. tek başıma yaptığım gezilerden, sürü halinde gittiklerim kadar zevk almıyorum ​malesef. ızdırap gibi. tek olunca her şeye kendim karar veriyorum.

takıl işte kafana göre panpa.

Derdin, derdim olsun be hachiko
İstanbul'da otursaydin bı akşam seni alır maymun olana kadar takilir sonra sahil kenarında bogure bogure gulerdik .
Dip not : bu ay olmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar