Merhaba Ve Motorum çalindi.

selam herkese, motorum bulundu, nasıl diye şimdi sormayın arkadaşlar hem çok uzun hemde mevzu hala biraz karışık, açıklığa kavuşmayan şeyler var daha. hepsi belli olsun ve motorumda ne hasar var bi tesbit edeyim,ayrıntılı anlatacağım sizlerede. sağolun herşey için.

kardeş geçmiş olsun..

benim en çok korktuğum ve üzerine titrediğim olay senin başına gelmiş..

nasıl oldu kilit felan takmamışmıydın...

bende yeni motor alacağım ve daha almadan çalınmasından korkuyorum...

tekrardan geçmişler olsun..

vay be ben mesajı yazar yollarken bulundu demişsin...

merak ediyorum ilginç bir olay...

allah kimseyi motorundan alıkoymasın..

Son düzenleme:
ben bela okumak ıstıyorum motoru calan arkadasa mubarek ramazan ayında..burdan o motoru calan arkadasın ve tum motor hırsızların tez zamanda caldıkları motorun altında falan kalsın ama motora bısı olur sora .caldıkları motor olmadan bı bela gelsın baslarına

aa bulunmus sevındım.rahatladım:mrgreen: ...olsun belam hala gecerlıdır.

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun, sonrasında elbette bulunmasına biz de sevindik, ve emin ol çok şanslısın ve biraz geç kalmışsın, inan burası her yönüyle öncelikle insanlarıyla muhteşem bir yer, hayda tadını çıkar.... sende...

hoşgeldin ve işallah motorun bulunur dedik bulundu. bir daha çaldırma motorunu.

WBX

Gözünüz aydın,yalnız biran önce bizede anlatırsanız olayın ayrıntısını bundan sonra daha dikkatli davranmayı öğrenebiliriz :) (Yani motor aldığım zaman :p)

selam herkese, motorum bulundu, nasıl diye şimdi sormayın arkadaşlar hem çok uzun hemde mevzu hala biraz karışık, açıklığa kavuşmayan şeyler var daha. hepsi belli olsun ve motorumda ne hasar var bi tesbit edeyim,ayrıntılı anlatacağım sizlerede. sağolun herşey için.

yanlışla tekrar yolladım, kusura bakmayın ve tekrar çok teşekkür ederim.haftasonu herşeyi anlatıcam arkadaşlar sizede.
hoşçakalın şimdilik.

Son düzenleme:
sizden bir ricam var, site admin kim bilmiyorum bu sitede ama ricam motorumun çalınmasıyla ilgili vediğim ilandaki iletişim bilgilerimin (tel-adres) silinmesini rica ediyorum sizden, son 2-3 günde rahatsız edici telefonlar almaya başladımda.
teşekkürler şimdiden.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaş geçmiş olsun allah yardımcın olsun:rendeer:

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar