Merhaba,tanışmak için bir vesile olsun dedik...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mimar Sinan'da avcılardan silivri'ye kadar olan bölgenin KANUNİ bayiliğini aldım.Motor konusunda çoğunuzdan az şey biliyorum.Hem tanışmak hemde bilgi dağarcığımı geliştirmke için aranıza katıldım.Hepinize paylaşımı bol ,sağlıklı ömürler diliyorum.şeref GÜNEYKAYA

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoşgeldin. :rendeer:

Senin gibi arkadaşlar herzaman başarılı olacaktır, çünkü benim sorunumu dinleyen çözümlerini araştıran bir servisimin olmasını çok isterdim... ayrıca motoru seven adamların motorcu ve motor servisi olması taraftarıyım. yoksa para için bu işleri yapları görünce arkamı dönüp kaçıyorum.... :cherry:

hosbulduk

herkese cok tesekkur.hem sıcak karsılamalrınız hemde temennılerınız ıcın.bolgemde olan herkesı cay ıcmeye beklıyorum.

şeref abi hoş geldin gerçi dün baya bi görüştük ama saolasın yardımların sayesinde bizde iki teker sahibi olduk cumartesi günki açılışa gelmeye çalışacağım tekrardan aramıza hoşgeldin abi:rendeer:

aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle :bounce:

Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın

:bestmt: :rendeer:

hoşgeldin,umarım aradığını bulursun, iş yerinde hayırlı olsun allah utandırmasın

hep birlikte kalıcı oluruz inşaallah.ben bu işe girene kadar bu tür bi motosiklet tutkusunun olduğunu bilmiyordum.açıkçası hem şaşırdım hem de imrendim.heyecanınızın ve alakanızın sürekli olması gerçekten farklı bi duygu olsa gerek.daha samimi ortamlarda buluşmak temennisiyle...

hoşgeldin buraya üyeliğin ve aldığın bayiilik hayırlı olsun bi süre sonra biz senden teknik bilgi alırız zaten.

yeni işinde başarılar dilerim, aramıza hoş geldin.
sevgi ve saygıyla kal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar