pg13 Katılım 20 Kas 2006 Mesajlar 327 23 Şub 2007 Konu Yazar #1 selam arkadaşlar.. ben ozan önümüzdeki günlerde hyosung gt250r alarak racing e başlangıc yapmayı düşünüyorum. fikirlerinize ihtiyacım var, başlangıç için ideal midir?
selam arkadaşlar.. ben ozan önümüzdeki günlerde hyosung gt250r alarak racing e başlangıc yapmayı düşünüyorum. fikirlerinize ihtiyacım var, başlangıç için ideal midir?
patriote Katılım 27 Eki 2006 Mesajlar 1,139 24 Şub 2007 #2 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. pg13' Alıntı: önümüzdeki günlerde hyosung gt250r alarak racing e başlangıc yapmayı düşünüyorum. fikirlerinize ihtiyacım var, başlangıç için ideal midir? Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Ozan. Alacağın motoru tanımıyorum ama forumu "racing,race,ss,süpersport" kelimeleri ile bir ararsan, istediğin cevaplara ulaşabilirsin..
pg13' Alıntı: önümüzdeki günlerde hyosung gt250r alarak racing e başlangıc yapmayı düşünüyorum. fikirlerinize ihtiyacım var, başlangıç için ideal midir? Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Ozan. Alacağın motoru tanımıyorum ama forumu "racing,race,ss,süpersport" kelimeleri ile bir ararsan, istediğin cevaplara ulaşabilirsin..
SaLToN Katılım 20 Ara 2006 Mesajlar 974 24 Şub 2007 #3 Merhaba ozan siteye hoşgeldin motor hakkında bilgi sahabi değilim ama aşağıdaki link den bilgilere ulaşabilirsin http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/11299-%5Bmt%5D-hyosung-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html
Merhaba ozan siteye hoşgeldin motor hakkında bilgi sahabi değilim ama aşağıdaki link den bilgilere ulaşabilirsin http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/11299-%5Bmt%5D-hyosung-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html
bathu Katılım 21 Eyl 2006 Mesajlar 1,799 24 Şub 2007 #5 [pankart]hoşgeldin..[/pankart].......................... ..............
By Mükemmel Katılım 7 Ara 2006 Mesajlar 1,842 24 Şub 2007 #6 Aramıza hoşgeldin racing'ciler azdı zaten iyi oldu :mrgreen:
cakalaz Katılım 12 Eki 2006 Mesajlar 11,471 24 Şub 2007 #7 Hoşgeldin ozan... En ii yapılan motosiklet.net e üye olmaktır.. en ii bilgiler burdaa
pg13 Katılım 20 Kas 2006 Mesajlar 327 24 Şub 2007 Konu Yazar #9 hoşbulduk arkadaşlar.. bu çatının altında çok sıcak insanlar olduğunu duymuştum, umarım hep beraber bir aile oluruz. herkese kazasız günler..
hoşbulduk arkadaşlar.. bu çatının altında çok sıcak insanlar olduğunu duymuştum, umarım hep beraber bir aile oluruz. herkese kazasız günler..
necdet Seni unutmayacağızNur içinde yat Katılım 29 Mar 2006 Mesajlar 1,922 24 Şub 2007 #11 hoşgeldin aramıza hyosung başlangıç için güzel bir motordur
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,444 27 Şub 2007 #15 Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce: Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce: Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::