Merhaba / PCX 125

Herkese selamlar,

Yaklaşık 4 gün önce ilk motorum olan PCX'i aldım. Honda'nın güvenli sürüş kurslarına katılmadan önce sakince yolları gezmek, biraz alışmak için kısa yollar yapıyorum; Bostancı-Kadıköy vs. gibi. Daha öncesinde iyi bir bisiklet sürücüsüyüm, 2 ay kadar da elektrikli scooter kullandım.

Bugün Kadıköy'e giderken şu meşhur rögar kapalarından derince bir tanesine girerek asfaltla tanıştım, çok şükür ciddi bir şey yok. Sadece motorun sağ grenaj kırıldı (motoru yerden kaldırırken tekrar düşünce) o kadar. Benim de tırnak kenarlarımda soyulma oldu, atlattık.

Bundan sonrası için direkt lastikleri değiştirerek ve ekipmanlarımı güncelleyerek+genişleterek devam etmeyi düşünüyorum. Tekrardan herkese selamlar, iyi forumlar.

Hayirli olsun motosikletin arkadaşim ve gecmis olsun nazarlik olsun bu ufak kazan diyelim motorun resimlerini bekliyoruZ bu arada tekerlegin düz bassin

PCX 125 alan hemen hemen herkesin, geçmiş deneyimlerin paylaşımı sonucu, ilk işleri Michelin City Grip lastik taktırmak oluyor. Üzerinde gelen lastikler maalesef çok sert ve naylon olduğu için böyle durumlar yaşanabiliyor. Çok geçmiş olsun. Kaç model aldın? İkinci el mi?

Motoru sıfır aldım ama lastiği bir yakınımın tavsiyesiyle depğiştirmedim.

Çok geçmiş olsun benim küçük motorum pcx 125 lastikleri michelin city grip hatta şöyle birşey tavsiye edebilirim kendimce birşey bu ön lastigimde arka lastigimde 120 genişliği çok memnunum bilgin olsun tekerin düz bassin

Çok geçmiş olsun benim küçük motorum pcx 125 lastikleri michelin city grip hatta şöyle birşey tavsiye edebilirim kendimce birşey bu ön lastigimde arka lastigimde 120 genişliği çok memnunum bilgin olsun tekerin düz bassin

Herhangi bir zararı yok mu? Orjinale uygun değil sonuçta.. Yakıt yada hız konularında değişikliğe sebep olmadı mı?

1.ci si kendi pcx im den başka pcx e binmedim yakıt ve hız nolur bilmem ama yol tutuş ve frenaj mükemmel dilerseniz foto atabilir im son hızı düşürdüğü kesin 108 üstüne çıkmıyor ancak fişek gibi hızlanması bide açıkçası göze hitap ediyor :)he 250r var onda on tekerin camurlugu yetmediği için buyutemedim arka tekerin 140 oluşu da yeterli geldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar