Merhaba özgürlük !

Gıpta eden üye iken, artık ben de rüzgar eşlikçisi üye oldum... :rendeer:
2. El Piaggio Liberty 200 aldım; ilk motorum... :cat: Bugün bakımdan geçti ve yaklaşık 15 Km yol yaptım. Ne yalan söyleyeyim; biraz korktum ! :pale: Meğer zormuş arkanı, önünü gözlemek. Hele kaskla çok daha zor... Aynadan arkayı görmek için başımı hafif öne eğme ihtiyacı, sinyali açık unutmalar, gazı bir fazla, bir az açmalar... :silent:
Kullanıcılardan uyarı ve tavsiyelerini beklerim. :rendeer:
Toplantı ve gezilerde görüşmek üzere :cat:

Hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullan inşallh !

Hele kaskla çok daha zor... Aynadan arkayı görmek için başımı hafif öne eğme ihtiyacı,

Aynaları ayarla :mrgreen:

ledo' Alıntı:
Hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullan inşallh !

Aynaları ayarla :mrgreen:
:queen: kaskla zor ama öyle deme yaaaa
bu arada hayırlı olsun güle güle kullan

hoşgeldin...

ilk zamanlar korkman doğal..ama rüzğarın sesi..hızı hıssetmek heleki istanbul trafiğinde duran araçların arasından geçmenin zevki...park sorununun olmaması..vs.vs. motor güzel abi onu bilir onu soylerim...hoşgeldin...:)

Hoşgeldin:rendeer: ,zamanla tecrübenin artacağına eminim korkmana hiiç gerek yok:cat:

hoşgeldin :cat:
motonet3yy.jpg

Ayna ayarı !

Kapalı bir kask aldım. Karşıya bakınca kaskın çene bölgesi aynaları kapatıyor; aynayı görmek için başımı öne eğmek zorunda kalıyorum. :salut:

Aynayı ayarlamak için baktım; aynanın bağlı olduğu sistem aşağı-yukarı hareket etmiyor. Peki bu ayna nasıl ayarlanır ? Aynanın doğru pozisyonu nedir ? :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar