Merhaba - Ortaca'dan Sevgiler

Ben de yeni üye oldum ve artık aranızdayım. :bounce:
1.5 hafta önce ybr 125 aldım ve Motosiklet dünyasına ilk adımımı attım. :wiinkk:
Umarım benim için hayırlı olur. :)

Bir KPSS (Kepeze) mağduruyum. :pale:
Branşım Müzik ve rumuzumda bunu olabildiğince yansıtıyor sanırım.
Sizlerle tanışmam lordskeldan sayesinde oldu. Ona da buradan teşekkürlerimi iletiyorum. :rendeer:

Muhabbetle..

Son düzenleme:
önceliklevhayırlı olsun kardeşim motorun aramıza hoşgeldin :rendeer: :rendeer: :rendeer:

umarım bu sene kazanırsın hem müzikcisin hem motorcu ne güzel benimde bi

sazım var bi motor um gerisi boş benim için :bounce:

İyi dileklerin için teşekkür ederim arifa_07.
Güzel yurdumun güzel eğitim sisteminin bir getirisi olan bu sınavda başarılı olurum inşallah. Bu alanda çalışmalarım devam ediyor. :p
Müzik Öğretmenliği bölümü mezunuyum aslında.
Demek Bağlaman var, çalıyor musun pekiyi?

Hoşgeldin...
Yeni motorunla kazasız keyifli sürüşler dilerim. İstanbuldan da Ortaca'ya sevgiler :rendeer:

aramıza hoşgeldin arkadaşım cumartesi tanışmak dileklerimle.son gezim olacak ama umarım kalıcı dostluklara imza atarız hep birlikte

mm-welcome.jpg

İyi dileklerin için teşekkür ederim arifa_07.
Güzel yurdumun güzel eğitim sisteminin bir getirisi olan bu sınavda başarılı olurum inşallah. Bu alanda çalışmalarım devam ediyor. :p
Müzik Öğretmenliği bölümü mezunuyum aslında.
Demek Bağlaman var, çalıyor musun pekiyi?

evet tahmin ettim seneye bende girecem sınava bilg.öğrt okuyorum buraya bağlama mı getirdim de motor um antalya da kaldı yazı bekliyorum işte. sazımı alıp motor umla beraber her yere giderim eğer olurda yaza antalya ya yolun düşersen görüşelim hem motor keyfi hem müzik keyfi yaparız senle:cat:

vınvın;631034' Alıntı:
Hoşgeldin...
Yeni motorunla kazasız keyifli sürüşler dilerim. İstanbuldan da Ortaca'ya sevgiler :rendeer:

Teşekkür ederim. :)

aramıza hoşgeldin arkadaşım cumartesi tanışmak dileklerimle.son gezim olacak ama umarım kalıcı dostluklara imza atarız hep birlikte

Cumartesi görüşmek üzere. :wiinkk:

heyferhatbey'e de teşekkür ederim.

evet tahmin ettim seneye bende girecem sınava bilg.öğrt okuyorum buraya bağlama mı getirdim de motor um antalya da kaldı yazı bekliyorum işte. sazımı alıp motor umla beraber her yere giderim eğer olurda yaza antalya ya yolun düşersen görüşelim hem motor keyfi hem müzik keyfi yaparız senle:cat:

Hocam Allah sana da kolaylık versin.
Yolum düşerse muhakkak görüşürüz.
Eğer senin yolun bu taraflara düşerse haberimiz olsun. Başımızın üstünde yerin var. :wiinkk:

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kartacadan saygılar :) hoşgeldiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar