Merhaba MT Ailesi!

Selamlar,

Bendeniz uzun uğraşlar ve araştırmalar sonucunda kararımı verip iki tekerleğin heyecan verici dünyasına katılıyorum, adım Berkay. Istanbulda yaşıyorum. Kısmetse bu Eylül ayının başında motorumu alacağım. Gittiğim Yamaha Bayisi istediğim motorun ellerinde olmadığını ay basını beklersem kutulu kutulu getirebileceklerini söylediler. Forum yaş ortalamasının tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum, 24 yaşındayım ve ilk deneyimim olacak, ama uzun süredir üyelik açmamış olmama rağmen forumu takip ediyordum. A'dan Z'ye araştırma yapmadan ve kendimi en azından teoride yeterli görmeden hem üyelik açmak hemde kollarımı sıvamak istememiştim.

Sayenizde bir çok şeyi daha motorun selesine oturmadan teorikte öğrendim, umarım çok daha fazlasını sizlerden öğrenir ve yeri geldiğinde beraber sürebilirim.

Herkes ile iyi geçinmek dileğiyle!

Hoşgeldin kardeşim. Hayırlı olsun. Şimdiden kazasız belasız sürüşler dilerim. Alacağın motor nedir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin
hayırlı olsun
kutu olayını sevdim

Hoşgeldin kardeşim. Hayırlı olsun. Şimdiden kazasız belasız sürüşler dilerim. Alacağın motor nedir
Hoşbuldum teşekkürler, 2018 R25 ABS'de karar kıldım.
(ツ);4369658' Alıntı:
hoş geldin
hayırlı olsun
kutu olayını sevdim
Teşekkür ederim, kutu olayı benim de çok hoşuma gitti. Ehliyetimin gelmesi motordan sonra olacağı için evime getirmelerini istedim titiz olduğumu fark ettikleri için aynı titizlikle hareket etmeye çalışacaklarını söylediler, umarım yüzümüzü kara çıkartmazlar.

Selam Berkay hoşgeldin
Şimdiden kazasız belasız sürüşler dilerim . Ekipman konusuna motordan çok önem veriyoruz değil mi ?

Selam Berkay hoşgeldin
Şimdiden kazasız belasız sürüşler dilerim . Ekipman konusuna motordan çok önem veriyoruz değil mi ?
Hoşbuldum teşekkürler.
Tam üst vücut koruma, snell testinden geçmiş güzel bir kask ve aynı klasmana uygun eldiven, bot ve kevlar pantolonlarımı daha ehliyet kursuna yazılmadan hazırlamıştım. Güvenliği ön planda tutuyorum hiç süpheniz olmasın. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar