Merhaba motosikletliler, motosikletsizlere yer var mı?? :)

Herkese merhaba,

Motosiklet tutkusu bende de baslayalı uzun sure oldu :queen: :queen: bundan önce öğrencilikti hayaldi sadece, gerçi şuanda hayal.. mezun olduk ama ülke şartları malum işsizlik.. işgüzarlık.. neyse ki bu zamanlarda boş durmadım belki yüzlerce video izledim motosikletlerle ilgili, forumlarda dolaştım bi çok yazı okudum. sonra, motorum olmayabilir ama yine de paylaşımlarda bişeyler yazabilirim bu engel değil diye düşündüm ve aranıza katılmaya niyetlendim. umarım en iyi şekilde faydalanabilir ve ileriki zamanlarda bende bi motor sahibi olabilirim... :bounce:

sen şifayı kapmışsın bir motor alman an meselesi bence. hoşgeldin

Kardeş hoşgeldin bende çok farklı sayılmam .Pederin 77 model bir emektar sepetli iji var 2-3 ayda bir şöyle bi tur atıyorum, ilk fırsatta bir makine edineceğim inşallah.

Hoşbulduk arkadaşlar :) çok teşekkür ederim. lisedeyken su bayiimiz vardı scooterla su dagıtıyodum. yanı aslında az da olsa bı mazim var sayılır..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------

Almışken iyi bişey alırım diyorum kardeşim :) naked motorları çok seviyorum, özellikle KTM Duke 200 çok çok güzel olur :)):santa:

Benim gibi birçok hayalperest burada galiba.. :thumleft:

her ne kadar önermesemde madem bütçe kısıtlı al bir çinli tutkunu yaşa

Her ne kadar kısıtlı olsada hayalimdekiyle başlangıç yapsam daha iyi olacak :) kendi parami kazanmami beklemem gerek.. :)

Hoşgeldin kardeş. Hiç endişelenme burada motosikletsizleri de kabul ediyorlar. Ben de bir motosikletsizim :) Yakında motosikletli olacağım. Eminim sen de en kısa zamanda motosikletli olmak isteyeceksin. Haydi güzel paylaşımlar. ::hosgeldi

Hoşbulduk, teşekkürler :) ben aslında uzun süredir motosikletli olmak istiyorum ama bakalım ne zamana nasip olacak :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar