Merhaba motosiklet sevdalıları..

Değerli arkadaşlar; Yıllardır sitenizi misafir olarak takip ettim. Buradaki arkadaşlık ve sıkı dostluk ilişkilerinin ruzgarı benide aranıza sürükledi. Bir vesile siteye üye olmamda beni teşvik eden üyeniz değerli osmanba arkadaşımıza da teşekkürlerimi iletiyorum.
Bundan sonra aile bireyiniz olarak hep beraber olma dileklerimle tüm arkadaşlara kazasız sürüşler ..:)

Son düzenleme:
Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Osman abi (osmanba) iyidir.. Hoştur. Sevimlidir :)
Eski topraktır. Yaşlı kurttur :)

Aramıza hoş geldiniz...

Sağolun. İlginiz için çok teşekkürler arkadaşlar. Henüz bir bilgisayara sahip değilim. Eş, dost ve çevreden idare ediyorum. Bu nedenle siteyi sıkça ziyaret edemiyorum.İnşallah sıra bunada gelecek.

Sinan Aksu arkadaşım;

Osman abi (osmanba) iyidir.. Hoştur. Sevimlidir
Eski topraktır. Yaşlı kurttur

Bu kelimelerinize katılıyorum ve
gerçekten bende tek kelime ile " Süper insan " diyorum.

Super Moderator
aramıza hoşgeldin kardeş :rendeer:
umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz

FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

[URL=''http://www.motosiklet.net/forum/mt-hakkinda-elestiriler-sorular-oneriler-duyurular/75188-guncellenen-forum-kurallari-ve-yeni-ceza-sistemi.html/''Güncellenen Forum Kuralları ve Yeni Ceza Sistemi[/URL]

Hoşgeldiniz. Umarım forumda dolaşmak, motorunuzla dolaşmak kadar zevk verir size.

Selahattin54; Ooo.... Aramıza hoşgeldin arkadaşım. Nihayet doğruyu keşfetmişsın. Bende yeni farkına vardım. Sitemiz genel olarak iyidir. Hoş, akıllı ve yardımsever arkadaşların odaklandığı adrestir.
Hatırlatmak isterim; Buranın en olumsuz yönü takılırsan zamanın nasıl geçtığını anlamadan horozların ötmeye başlaması..
Herzaman aramızda olman dileklerimle.

"Osman abi (osmanba) iyidir.. Hoştur. Sevimlidir
Eski topraktır. Yaşlı kurttur "

"Bu kelimelerinize katılıyorum ve
gerçekten bende tek kelime ile " Süper insan " diyorum."

Bu arada değerli arkadaşımız sinanAksu ve selahattin54 İltifatınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar