Merhaba motoruma modifiye istiyorum..

Merhabalar. Asya 150t7b dylan çakması motorum var. memnunum 1 sene olcak haziranda sadece egzosdan ses gelio takırtıdan geçince. haricinde bi sorun yok.Gelelim modifiyeye ben ufak tefek modifiye yaptm ama oynama yok kısa zmanda foto koyarm. şimdi sinyallerini siyah yapmak istiyorum. nasıl yapabilirm ? janta şerit çekmeye çalıştım yamuk yumuk oldu :) şimdiden teşekkürler

F54

oo bi antalya lı vakası ile daha karşı karşıyayız sayın seyirciler:king:

Boyat dişli genelde 17 liktir 14 e indir Motor 4.viteste 120-125 yardırır Fakat 5 de devir iyice düşer yani 4 te gittinmi asfaltı aglatır ama kalkıs zor olur

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Skuterda dişli nasıl büyüteceksin :)

Ya öyle cevaplar geliyor ki gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum.

Sinyali siyah yapmak ne demek ya ? Nasıl oluyor siyah sinyal ?

Sinyalleri siyah yapmak istiyosan eski yöntem ince siyah kadın çorabı gerçiriyosun(desene dikkat) yeni yöntem araçlara uygulanan siyah cam filmi.Hadi kolay gelsin.

Ben yanlıs anlamısım 125 lik 5 vites motorda böyledir ben Scooter oldugunu görmedim bunun
scooter ler genelde 3 vitesdir tabi hepsi diil ama burgman 400 cc oda 3 vites 650 liklerin hakkında bilgim yok 125 cc lik vitesli çin motosikletler 4. vitesde 125 görmesi biraz zor yamahanın 125 cc lik ybr ler bile o hıza 4 vitesde zor ulaşır km göstergesi o hıza ulaştığını gösteriyorsa o km göstergesi düzgün çalışmıyordur kişisel kanatim benim bu. bu yazıda sanki hıza önem vermiş gibi algılanmak istemem en iyi hız motsikletin gaza daha yüklenme boşluğu bıraktığın hızdır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar