- Konu Yazar
Öncelikle herkese merhabalar keyifli kazasız belasız sürüşler. Aranıza yeni katıldım aslında forumu uzun süredir üye olmadan takip ediyordum. Motorundan tut aksesuarına kaskından montuna bir çok konuyu da hatim ettim :cherry: motorumu ocak ayına kadar almayı planlıyorum. Kenara 2000 lira gibi bir miktarı ekipmanlar ve eğitim için ayırdım. ( Bunların dışında öbür aya gelecek habere göre alacağım motor da tamamen şekillenecek ki büyük ihtimal olumlu olacak.) 11-12 bin arası motora ayırdım listemi genel olarak naked olarak daralttım ss falan hem tarzım değil hem hoşuma da gitmiyor pek. Listemdeki motorlar da: KTM Duke 200, Suzuki İnazuma, Kawasaki Z 250SL(bu düşük bir ihtimal), Bajaj pulsar.
Bu motorları nerelerde kullanacaksın diye sorarsanız ben aslen İzmirliyim İstanbul'da da öğrenci olarak yaşıyorum şu an. Alacağım motoru öncelikle İstanbul içinde ulaşımımı sağlamak için sonrasında doğal olarak haftasonları kaçamakları için kullanmak istiyorum. Ayrıca yazları bir kaç kez İzmir-İstanbul yapacağım ve ege şeridinde kamplar olabilir. Kısacası gezmeyi tozmayı seven biriyim. https://www.youtube.com/watch?v=GFRgDInG_oQ bu amca kadar olmasa da alacağım motor ne olursa olsun uzun yollar da yapmak istiyorum yapabileceğime de inancım tam :cherry: motorlu ya da motorsuz her taşıtla her şey yapılabileceğini düşünen biriyim zaten :mrgreen:
Bu motorları nerelerde kullanacaksın diye sorarsanız ben aslen İzmirliyim İstanbul'da da öğrenci olarak yaşıyorum şu an. Alacağım motoru öncelikle İstanbul içinde ulaşımımı sağlamak için sonrasında doğal olarak haftasonları kaçamakları için kullanmak istiyorum. Ayrıca yazları bir kaç kez İzmir-İstanbul yapacağım ve ege şeridinde kamplar olabilir. Kısacası gezmeyi tozmayı seven biriyim. https://www.youtube.com/watch?v=GFRgDInG_oQ bu amca kadar olmasa da alacağım motor ne olursa olsun uzun yollar da yapmak istiyorum yapabileceğime de inancım tam :cherry: motorlu ya da motorsuz her taşıtla her şey yapılabileceğini düşünen biriyim zaten :mrgreen: