Merhaba motor dostları

Tesadüfen sitenize konuk olduğumda 1 kaç adet form da düzeyli vede espirili sohbetinize tanık olunca üye olmak istedim. Ankara da ikamet etmekteyim uzunca süredir motorsiklet kulanıcısıyım 46 yaşındayım son olarak honda varadero sahibiydim 6 ay önce satım .Yeni sene yeni motor alabileceğimi düşünüyorum.Ayrıca motokros sporuyla uğraşan 17 yaşında birde oğlum var.Ailenin geri kalan kısmı, kızım vede eşim artcı olarak bizi desteklemektedirler.Kayak ve su altı sporlarınıda mevsimine göre yapıyorum.saygılarımla.

merhaba hoşgeldiniz ..Valla nazar degmesin süper bir aile ya ..Herkes motosiklet tutkunu ..Allah nasip etsin herkese :)

hoşgeldiniz aramıza.bende ankarada yaşıyorum ve motosiklet sevdalıyısıyım.onsuz bir hayat olmaz diyorum.

Hoşgeldiniz. :rendeer: Ailecek bu sevdayı yaşayabilmek ne güzel.
Ne mutlu size...

hoş geldin mt ailesine :rendeer: buradaki sohbet arkadaşlık dostlukları seveceğinden eminim
bol sohbetler.:cat:

Hoşgeldiniz :rendeer: Sporcu kişiliğinizi sevdim, çünkü ortak yanlarımızdan biride spor ...

hoş geldiniz.. sanal bir ortam değil, gayet kanlı canlı bir aile mt ailesi, gezilerede katılsanız inanın dadından yinmez :)

Arkadaşlar tüm mt ailesine bizleri de aileye aldıkları için teşekkür eder ,inşallah gezilerde görüşerek birbirimizi daha yakından tanıma fırsatı buluruz.

hos geldın arkadasım bende 50 yasındayım saglıklı gunlerde gorusmek dılegıyle

Aramıza hoş geldiniz :rendeer: tekeriniz düz bassın,Allah kaza bela vermesin, oğlunuza başarılar.

Aramıza hoşgeldiniz. Oğlunuza başarılar dilerim. Bu arada Ankarada Motokros pisti var mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar