Merhaba mont alıcam yardımcı olurmusunuz...

Motosikleti
Hornet
Kalite mont üzerinde zaten yeterince reflektör var abicim...montda beyaz renk kıro işi imalat kusura bakmayın düşüncemi söylemeden edemeyeceğim...

Doğru diyosun da abi..Siyah benim içimi karartıyo:p
Aydınlık olmak lazım..toplum içinde dikkat çekmek lazım..
Hergün hava kararır ama herzaman gökkuşağı çıkmaz abi:mrgreen:(herkez nedense siyah tercih eder ama renkli tercih eden azdır dimek istedim
Tercih meselesi:rendeer:

Doğru diyosun da abi..Siyah benim içimi karartıyo:p
Aydınlık olmak lazım..toplum içinde dikkat çekmek lazım..
Hergün hava kararır ama herzaman gökkuşağı çıkmaz abi:mrgreen:(herkez nedense siyah tercih eder ama renkli tercih eden azdır dimek istedim
Tercih meselesi:rendeer:

kanka için kararsada kararmasada bak hiç ileriyi göremiyorsun...Allah korusun kaza bela olduğunda hafif düşmelerde montun sürtünen yerleri o açık renk yerlere denk gelirse o zaman görüntü kirliliğini gör sen...mont dilenci montuna döner...siyah iyidir...en azından koyu renkleri tavsiye ederim...:cat:

Motosikleti
Hornet
kanka için kararsada kararmasada bak hiç ileriyi göremiyorsun...Allah korusun kaza bela olduğunda hafif düşmelerde montun sürtünen yerleri o açık renk yerlere denk gelirse o zaman görüntü kirliliğini gör sen...mont dilenci montuna döner...siyah iyidir...en azından koyu renkleri tavsiye ederim...:cat:

Bu açıdan düşünmemiştim:cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar