merhaba millet

:cat: Ben motor almayı düşünyorum yaklaşık 9-10 milyar (ikinci el)var.Sizden yardım bekliyorum bu arada ben Batmanda oturuyorum(aslen KONYA AKŞEHİR).
BEN bir motorda aradıgım ozellikleri söyliyim sezde bana en uygun motoru gosterin
1 hızlı olmalı
2 gorunum spor olmalı
3 arka jant kalın olmalı
4 sesi gözel olmalı
umarım ck sey istememişimdir?
ne dersiniz ?:cat: :farao:

hrkeze cevap veriyorsunuz neden bana iki kelime yazmıyorsunuz sebepşu mu yoksa:BATMAN dedigim için mi?

Yok arkadaşım aramıza hoşgeldin...Sen 1-2 milyar daha verip honda cbr600 alabilirsin...

slm harbiden sana cbr 600 gider o paraya saglam bisey bulursun.bu arada sen batmanlı degil TURKIYELISIN yanı bızdensın...bu topraklarda ıkı teker uzerınde gıden herkes kardesımdır...

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................
eğer 9-10 bin ytl en varsa bencede 2. el alma
bu parayı peşin ver gerisine zaten vade farksız taksit yapıyolar..hyosung gt650r a bir bak derim

kardeşim merhaba...motordan sende benim gibi pek anlamıyorsun belli...bence belli markalara yönel...maxı scooter önerebilirim...pıaggo x9250 mesela...

çümleten hos bulduk sagolsun yılmaz(konya) bana yardım edıyor ilgi ve alakanız dan dolayı teesekurler ama dediğim gibi bu ozelliklere sahıp mmotor var mı ? acemıyım mete nin dedigi gibi:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar