merhaba millet!

Ben Ahmet Yaşar Yoldaş. YTÜ elektrik müh. son sınıfa geçtim (uzadı ya aslında) seneye mezunum lakin derdim okul bitmeden bi motor alabilmek. malum okul bittikten sonra askerlikti iş güçtü, doya doya gezmeye fırsat olmayacak. tezata bak ki şimdi de para yok o yüzden hem motoru alamadık hem de gezemedik. iki ucu pis bir deynek. neyse hayalimde tabi ki has amerikan olan bir harleye binmek var ama şimdilik bir regalim olsun benim olsun diyorum. 100lüğüne bile razıyım ya neyse.

imagephphd7.gif

H O Ş G E L D İ N (:):

Hoşgeldim dostum. Mühendislikte okulun uzaması kadar normal bişey yok. :) Umarım en kısa sürede hayaline kavuşursun.

Hoşgeldin :rendeer: Kalıcı dostluklar edinmeni dilerim.

Umarım gönlündeki motora en kısa süre kavuşursun.

Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
07npphighwaycopyqd8.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yasarky1.jpg

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar