merhaba, labretta kullanıcısıyım

1969 ESKİŞEHİR Doğumluyum,Devlet memuruyum. Eşimin büyük babasının yıllardır kullandığı scooter motorunu 100 ytl müşteri çıktı satacagım demesi üzerine, ^satma dursun gerekirse ben alırım^ dedim ve aranıza katıldım.Öğrendimki, vespa zannettiğimiz motor aslında lambretta imiş ve özellikle Avrupa ile Amerika'da fanklüpleri var. Ben de bu motoru modifiye etmeye karar verdim.Başka lambretta sahipleri ile bilgi paylaşımı yaparsak sevinirim.Ayrıca motorla ilgili bilgilere ulaşabileceğiniz adresler burada.http://www.motosiklet.net/forum/teknik-bilgiler/27770-lambretta.html

hoşgeldin meslektaş.motoru sattırmamakla çok iyi etmişsin.bu keyiften mahrum kamana gönlüm razı oılmaz.kazasız sürüşler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aramıza Hoşgeldin ... :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hoşgeldin...100 ytl ye iyi almışsın...Yıllarca binersin....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..

Aramıza hoşgeldin. Devlet memurluğu zor iş hayat rutin. Rutinin dışına çıkmak için motosiklet iyi bir seçim. Bende aynısını yaptım çünkü ;)

Son düzenleme:
Aramıza Hoşgeldiniz. MT Forumlarında kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle...:rendeer:

::tutkuy::

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar