Merhaba. Kafamı allak bullak ettiniz ama bu forumu çok sevdim.

Merhaba arkadaşlar.
Bir Mondial 250 almaya niyetlendim ve motor hakkında bilgi edinmek için webi araştırırken bu siteyi buldum. Dünden beri neredeyse tüm sayfaları dolaşmaktayım. Ancak Mondial hakkında yazılanların çoğu olumsuz olduğu için kafam fena karıştı :silent: Sadece o tarz makinalardan hoşlandığım için ne yapacağımı bilemiyorum şu an.

Neyse asıl konu bu değil.. Burada ki dayanışma gerçekten çok hoşuma gitti. Konuşmalarda bir dayanışma tutkusu ve samimiyet hemen kendini belli ediyor. Burası çoğu formdan kat kat nitelikli, düzeyli bir yer. Herkese bravo :thumleft:

İkinci el Suzuki Maruder, Honda Rebel ya da biraz daha paraya kıyıp Hyosung GV250 derim ben. Bir de hoşgeldin derim ben :)

hoşgeldin ben de mondial kullanıcısıyım ama mondiale 1500 den fazla verilmez:) çünkü 2. el temiz motorlar var.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Sanırım başka markalara yöneleceğim zaten.

illa sıfır alcam diyorsan fuarı bekle keewayin 250likleri bi incele. ama piyasada peşin paran varsa 2. el heran denkgelir:)

Hoşgeldin arkadaşım Keeway Regal Raptor kafamda dolanıyor ama asıl hayalim 250 lik bir hyosung hakkında hep iyi şeyler duydum kullandım biraz süper bir makine

Hoşgeldin dostum:rendeer:
ne var bende de mondial 151 rs var
param olsa iyisini almasını bende biliyorum
kafana göre takıl:queen:

TNT

regal raptor su soğutmalı çift karbüratörlü sesi de çok güzel ama kullanan çok kişi tanımıyorum sorun çıkarıp çıkarmadığını bilemem

dostum bende senin gibi uzun zamandır araştırıyorum fuarı bekliyorum
değerlendirme için benim görüşüm
1-hyosong gv 250 fiyatı 6750 ytl 28 hp
2-regal-raptor fiyatı 4000 ytl 16.5 hp

öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım..keway in yeni modelini görmeni tavsiye ederim..bu yaz piyasada olacak ve fiatıda makul.bende bir mondial 125KT kullanıcısıyım..keway landcroser e aşık oldum..hayırlısı..kazasız sürüşler diliyorum.

dostum hoşgeldin iyi düşün taşın bir kere alınıyor birde bunların ikinci elleri yok çok ucuza gidiyor bencede ikinci el marka al:cat:

kymco nun 250 lık choopper venox var bıraz pahallı ama deger en azından yolda kalmazsın her yere gıt onunla:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar