Merhaba İzmire bir motorcu daha

merhaba arkadaşlar.bende aranıza bornovadan katılıyorum.çok yakında sahip olucağım ybr125 imle sokaklarda benide görüceksiniz.yaş 25 oldu artık bi hayal gerçekleştirmenin ve rüzgarı tatmanın zamanı geldi.
bornovada tedaş arıza servisinde çalışıyorum,hemen yanımızda vezne var.motorcu arkadaşlar gelio bazen,içim gidiyo motorlarına bakarken.bundan sonra izmirli motorcular fatura yatırmadan benim yanıma uğrasın,bi tur vermeleri karşılığında sıra beklemeden fatura işlerini hallederis :queen:
herkese sevgiler kazasız belasız sürüşler dilerim..

aramıza hoş geldin bende izmir bornovadayım elektrik faturası yatırmaya geldiğimde yanına uğrarım ama sende bana motorunu verirsin bende test ederim senin ybr yi ne dersinn.....
en kısa zamanda buluşmalarımıza da gellll.. izmir tayfasıyla da görüşürür tanışırsınn

mondi 50 TT senin motor nasıl bu aralar benmki dağıldı maleseff

bur-k@bilişim' Alıntı:
aramıza hoş geldin bende izmir bornovadayım elektrik faturası yatırmaya geldiğimde yanına uğrarım ama sende bana motorunu verirsin bende test ederim senin ybr yi ne dersinn.....
en kısa zamanda buluşmalarımıza da gellll.. izmir tayfasıyla da görüşürür tanışırsınn
hoşbulduk arkadaşlar:cat: motorumu alınca tabiiki neden olmasın veriris bi tur:) bende çok isterim izmirli motorcularla tanışmak,öğrenmem gereken çok şey var.sizin yardımlarınızlada tecrübe sahibi olucam.görüşmek dileğiyle...

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

hoşbulduk olcan138
2aydır takip ediyorum forumu.motosiklet sahibi olmadan sürüş,güvenlik açısından hiç duymadığım birçok şey öğrendim.bunlarıda yakında pekiştiricem.::thanks: herkese..
::tutkuy::

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
beyler ya bendeyeni geldim.yeni makinam elimde be.ne mi inanmayacaksınız ama CBR 1000 RR REPSOL! nasıl beyler?

hoşbulduk arkadaşlar.hepiniz sağolun.
fireblade arkadaşım hayırlı olsun motorun,ama alakasız biyere yazmışsın:)

Birader bu yaşına kadar nerede kaldın,Hiçmi sıkılmadın yılın 12 ayı motora binilebilen bir kentte yaya kalmaya trafikte boğuşmaya söööyyyleee bakiiim:rendeer: :rendeer: :) :mrgreen: :mrgreen:

ihtiyar doğru söylüyosun wallaha.geçte olsa hevesim eski kız arkadaşım tarafından tetiklendi,bende a2 ye yazıldım,sonrada motor almaya karar verdim.:bestmt: sayesinde alacağım motora karar verdim.sanırım haftaya alıcam ybrmi.herkese yardımları ve iyi dileklerinden dolayı teşekkürler..

Aramıza HOŞGELDİN.
Burası da MOTOR KARDEŞLİĞİ...
Yüzük kardeşliği gibi ufak değil ama :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar