hoşbulduk ee nasılsın bakem bende girdim aranıza insan bi hayırlı nolsun der bee ayıp ayıp aşk olsun heee:salut:
:queen: Yandık deseneblack_tulip' Alıntı:eet aynen öle artçının kankisiyim:cat:
:queen: Dostum beleşcilik yapma:queen: Kendi tanışma topic ini açda kendini tanıt o zaman herkez hoşgeldin derblack_tulip' Alıntı:hoşbulduk ee nasılsın bakem bende girdim aranıza insan bi hayırlı nolsun der bee ayıp ayıp aşk olsun heee:salut:
black_tulip' Alıntı::queen: eet hemde ne yandınız kii artçıyla ben ortalığı kopartıoz hee
:cyclopsan ay saol bee zahmet oldu şuna bak bee artist alüüüü ne konuşayım işte misafir benmiyim sizmi hayret bişey aaaaa sizin hoşgeldiniz sitemize felan gibi laflar etmeniz gerekirken ooo nerde işimiz var desene
Hoşgeldin ama şu anda 2pac arkadaşımızın tanışma bölümünden bizlerle tanışmaya çalışıyorsunblack_tulip' Alıntı::queen: eet hemde ne yandınız kii artçıyla ben ortalığı kopartıoz hee
:cyclopsan ay saol bee zahmet oldu şuna bak bee artist alüüüü ne konuşayım işte misafir benmiyim sizmi hayret bişey aaaaa sizin hoşgeldiniz sitemize felan gibi laflar etmeniz gerekirken ooo nerde işimiz var desene
goodenough' Alıntı:selam 2pac,
biz de taksimdeyiz salihgureli ile, talimhanedeyiz
istersen bize ulaşabilirsin bi derdin filan olursa yani..
:queen: Sana özel mesaj attım okursan sevinirim:rendeer:black_tulip' Alıntı:ii tamam bee bişey demedik nese adım esin 22 yaş gruplarınız vardır inşallah![]()
ii artık misafir deiliz üyeyiz
saol eksik olma yani illahi bişey oluncamı kapınızı öalıcam bee belkim ben gelmek isticem hayret bişey hee![]()
dostdark' Alıntı:Hoşgeldin ama şu anda 2pac arkadaşımızın tanışma bölümünden bizlerle tanışmaya çalışıyorsunneden kendi tanışma topic ini açmıyorsun :silent:
goodenough' Alıntı:kapımız herkese her zaman açık
illa ki başınızın sıkışması gerekmez tabii ki![]()
beni msn e ekleseneblack_tulip' Alıntı:ide bi bulsam zaten açıcamda daha yeniyim bee nerden anlarım ki ben hem öğretsenize