- Konu Yazar
Merhaba Arkadaslar,
1 ay kadar once ilk motorumu alarak araniza katilmis bulunuyorum.
Ilk tercihimi hani hem cok yavas kalmasin hem de cok hizli olup kendimi oldurmeme musade etmesin diye 2001 model Aprilia RS 125 yonunde kullandim. Yalniz bu motorun sorunu iyi durumda olanini bulmanin zor olmasi. Netekim ben de bulamadim
1 hafta kadar once giderken debriyaj bosaldi. Servise attim, servisci beyabi pek ilgilenmek te istemiyor orda yatiyor benim garip. Debriyaj halatinin kopmadigini biliyoruz. Boyle bir motorda acaba halat kopmadan debriyajin bosalmasini gerektiren ariza ne olabilir? Tecrubesi olan var mi? Masraf cok cikarir mi?
Not:Hemen ne yapmisin sen demeyin lutfen. Oncesinde 10 saat 250 cc ustunde ve vw 20 saat de 650 cc Gladius ustunde profesyonel hocadan ders aldim, ondan sonra ilk motorumu edindim.
1 ay kadar once ilk motorumu alarak araniza katilmis bulunuyorum.
Ilk tercihimi hani hem cok yavas kalmasin hem de cok hizli olup kendimi oldurmeme musade etmesin diye 2001 model Aprilia RS 125 yonunde kullandim. Yalniz bu motorun sorunu iyi durumda olanini bulmanin zor olmasi. Netekim ben de bulamadim
Not:Hemen ne yapmisin sen demeyin lutfen. Oncesinde 10 saat 250 cc ustunde ve vw 20 saat de 650 cc Gladius ustunde profesyonel hocadan ders aldim, ondan sonra ilk motorumu edindim.