merhaba herkeze

Öncelikle herkeze selamlar aslında bu siteyi bayadan beri takip ediyorum baktım ortam iyi birde üye olayım tam olsun dedim :)

Genel olarak kendimi tanıtacak olursam ufaklıktan beri motor delisi olan biriyim ilk vitesli motorumu 3 hafta önce aldım.Bilgisayar ile aram baya iyidir web programlama ve hosting gibi konularda isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.
Sanırım şimdilik bu kadar yeterli :)

birde hazır konu açmışken sorayım dedim aldığım motor Kawasaki ZZR 250cc
vitesliye başlangıç için yeterli olur diğe bu aleti aldım ama sesi doğal olarak 4 silindirlilere benzemiyor abart egzoz v.s. takıp sesini daha güzel duymak istiyorum.Önerileriniz nelerdir ve ne kadara patlar bana?

mabike.jpg

Alette bu şimdiden teşekkür ederim. :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................

motoru sıfırmı aldın ve kaça aldın ? performansı nasıl bir anlatırsan diğer arkadaşlarda aydınlanır...

Hoşgeldin öncelikle herkez değil herkes :)
Nası takip ediordun da üye olmak istedin
Üye olmadan nası takip ettin :silent:
Motorun çok güzelmiş
Kıymetini bil :)

Kardeş öncelikle hoşgeldin ve motorun hayırlı olsun.Başlangıç için 250 cc lik bir motor iyi bir tercih.Abartı egsozlar da sana 150-200 (Çıkma ve ucuz) ytl den binlerce euro ya da dolara kadar malolabilir

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin.
güzel bir seçim.aktif kalman dileği ile..

motoru ikince el aldım çünkü sıfırı türkiyede satan bulamadık. 7,250 YTL ye aldım 2004 model. 8000 km de.Baya iyi gidiyor 16,000rpm 3. viteste 100 yaptım zaten max 200 var :) 6 vites 2 silindir. zaten burada olanların çoğu diğer özelliklerini biliyordur. Ama yinede başka bir özelliğini merak eden varsa söylerim.
google cache ten çoğu sayfalara bakılabiliyor üye olmadan ayrıca zaten forumda konuları okumak için üye olmaya gerek yok. bu arada hoşbulduk ;)

Son düzenleme:
güzel makine hayırlı olsun biraz alış,modifiyeyi sonra yaptırırsın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin.. bak sana tavsiye bu motora modifiye yapma boşuna para harcama sen alışma devreni atlat sonra satıp büyük motor alırsın hı illaki ben bu motora para harcayacam diyorsan ileride özellikle satarken pişman olacağını bildirmek isterim. tekrar hoşgeldin

hosgeldın arkadsım. kawa iidir hatta bence en ııısıdır.ehehhe

redpepper' Alıntı:
hoşgeldin.. bak sana tavsiye bu motora modifiye yapma boşuna para harcama sen alışma devreni atlat sonra satıp büyük motor alırsın hı illaki ben bu motora para harcayacam diyorsan ileride özellikle satarken pişman olacağını bildirmek isterim. tekrar hoşgeldin

dediğin doğru en iyisi öyle yapmak muhtemelen bir sorun çıkmazsa yaz sonunda california ya gideceğim üni için orada bir ZZR 1400 falan ayarlarım.

hoşgeldin. şimdi birine birşey diyecektim (şeytan dürtüyor) ama söz verdik :)
kalıcı olman dileğiyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar