Merhaba gençler ve her zaman genç kalanlar

Öncelikle herkese merhaba...

Uzun süredir misafir olarak takip ettiğim forumunuza üye olarak katılmaya karar verdim. Katılmamdaki sebep hem yeni arkadaşlara yardımcı olunması hem de ileri seviyede bilgiye ve samimi dostluklara yer verilmesi.

Ben de motorsiklete hayran olan ancak 28 yaşına gelmesine ramen hala cesaret edip de bu işe fiilen başlayamayanlardanım. Askerdeyken B'den fark A2 ehliyetimi aldım ve direksiyon sınavına hazırlık olarak aldım 2 saatlik YBR 125 eğitimin dışında mobilet tecrübem bile yok. Ancak o 2 saatin verdiği gaz, bu kadar zaman geçmesine ramen, hala bümyemde kompresyon yapmış değil.

Umarım ben de bir gün bu işe fiilen başlayabilirim. Ancak öncelikle forumu takip ederek mümkün mertebe teoriyi ve felsefeyi kapmaya çalışıyorum.

Kişisel bir kaç bilgi: İstanbul'da yaşıyorum, Manisalıyım, İnşaat Mühendisiyim, yeni evliyim, masa tenisi ve serbest dalış diğer hobilerim.

Herkese sevgiler, saygılar...

hoş geldiniz aşıyı aldıysanız tedavisi belli
gidip ilk fırsatta bir tanesini sahipleniyorsunuz.
muhabbetiniz bol olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aramıza hoşgeldin
İstersen hiç başlama,kopmak çok zor :)
Motosiklet bilinçli kullanıldığında müthiş keyifli ve her gün yeni bir sey öğreniyor olmak çok güzel.

Hoşgeldin abi en kısa zamanda motoru alırsın İnsallah benim sana tavsiyem YBR125 olucaktır hem yeni basladıgın için hemde ekonomik sorunsuz oldugu icin düşün ve hemen bi motosiklet edin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar