Merhaba dostlar...

Merhaba arkadaşlar,
Aranıza katılmaktan çok mutluyum. Uzun zamandır siteyi takip ediyorum ve internette yer alan diğer forumlara göre çok çok kaliteli olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Takiplerimde herkesin birbirine yardımcı olduğunu ve ukalalık yaparak bilgi verilmediğini görüyorum.
Trabzonda yaşıyorum bu bölgenin hava durumunu az çok bilirsiniz, sürekli yağmur yağar ama burada bu tutkuyu dindirmenin anlamı yok deyip, ehliyetimi aldım(30 yaşındayım).
Şimdi kendime chooper/cruiser motor bakıyorum. İnşallah üyelerle birlikte güzel, keyifli günlerde bir araya geliriz.

Saygılarımla,

aramıza hoşgeldiniz,
umarım hayalleriniz en kısa zamanda istediğiniz bir makineye dönüşürde,ikitekerle yollarda olursunuz....

Merhaba arkadaşlar,
Aranıza katılmaktan çok mutluyum. Uzun zamandır siteyi takip ediyorum ve internette yer alan diğer forumlara göre çok çok kaliteli olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Takiplerimde herkesin birbirine yardımcı olduğunu ve ukalalık yaparak bilgi verilmediğini görüyorum.
Trabzonda yaşıyorum bu bölgenin hava durumunu az çok bilirsiniz, sürekli yağmur yağar ama burada bu tutkuyu dindirmenin anlamı yok deyip, ehliyetimi aldım(30 yaşındayım).
Şimdi kendime chooper/cruiser motor bakıyorum. İnşallah üyelerle birlikte güzel, keyifli günlerde bir araya geliriz.

Saygılarımla,

aramiza hoş geldin bir an öne yaz olsun geziler belki bir gün ayni gezide yer aliriz :flower:

Merhaba arkadaşlar,

Saygılarımla,

Hoş geldin herşeyin hayırlısı olsun...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin hocam, Trabzon dehşet bir yer 3 kere gelmiştim, kıymetini bilin :)

Hoşgeldin hocam.Trabzon güzeldir.Gitmedim ama sanki gitmiş gibiyim.Ya yağmurda boşver cruiser.:p Pas yapar nikelajlar.Şaka şaka.Ehliyetinizi de almışsınız.Bilinçli olmak muhteşem bir durum.Korumaları da unutmayın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fatih hocam Trabzon tam Enduro luk memleket :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar