Merhaba dostlar :)

Ben Mehmet Badem. 2006 yılından beri scooter kullanıcısıyım. 5 yıl Burgman 400 AN kullandım. Şimdi ise 2011 model 650 Burgman kullanıyorum. Aynı zamanda scooterturk üyesiyim. Dostlar 650 Burgman'cıları sizin bu sitede olduğunu tesadüf öğrendim. Sizinle tanışmak ve rüzgarı yüzümüzde hissetmek ,özgürce yol almak .. 49 yaşında emekli aynı zamanda halen "Özel Koruma" olarak çalışan evli bir çocuk sahibiyim. Ümraniye / Çekmeköy'de oturuyorum. Tüm arkadaşlara , dostlara selamlar. Tanışmak üzere sevgiler.
Herkese iyi forumlar dilerim. :)

Kocaeli İl Temsilcisi
öncelikle hoş geldin mehmet abi... ne o yani biz burgmancı değiliz hondacıyız diye bizle arkadaşlık etmeyecekmisin yani :cherry::p

ben irfan 36 yaşında bir kız çocuğu babası ,müzik ,resim, unlu mamüller, ve makanikle kafa yoran bir kerdeşinim ,
abi aramıza hoş geldin diyor buranın diğer scooter yada başka motosiklet siteleriyle karıştırmamanı diliyorum.. :cherry:

unutmayalım ki ::tutkuy:: sağlıcakla....:cat:

Son düzenleme:
Hoş geldiniz

(yazılara dikkat;burada renkli, kalın yazanı banlarlar hemen)

saygılar :) :) :)

Dostlar bazen kelime ve imla hatası olabilir.cahilliğime sayın.bu bir ikincisi benim tarzın çapır ve ilk Aşkım honda herşey onda bende hondacıyım.Ama 2011 shadow emisyon değeri yüksek çıkdığı için gelmedi burgman aldım üç tüm motorcular en küçüğünden en yaşlısına benim dostlarım. ve dört Maksadım sizleri kırmak değil yalnız 650 burgmancılar buraya diye bir forum başlığı gördüm sadece burgmancı sitesi diye düşündüm ve beş yinede herkese selamlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:29 ----------

Ha şu büyük yazıyı kızımdan rica ettim öyle abuk sabuk şekilli yazmış. Dedimya ben pek bu bilgisayar meretden anlamam.Zaten kurda sormuşlar neden ensen kalın diye kendi işimi kendim yaparımda ondan demiş dostlar selamlar

sorun yok, 2 teker aşkı olan herkes burada saygı,sevki,hoşgörü çerçevesinde canciğer kuzu sarması :)

Ahmet in yerinde bi cumartesi akşamı buluşmasında görüşmek üzere :)

saygılar.

Eyvallah dostlar çok selamlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:25 ----------

Tarkancan merhaba Ahmetin yeriderken neresi tarif ve adres lütfen görüşelim selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar