Merhaba dostlar

Herkese selamlar

Adım Salih 2 aydır bende motor tutkunları arasına katıldım motorum nickimden anlaşıldığı gibi Regal Raptor. Mesleğim bankacılık sabahları işe Cruiser tarzı bir motorla gitmek hoş oluyor (bi okadar da garip)

selam, raptor zaten forumlarda karsılasıyoruz .
Bu arada aynı sektördeyiz. Dilerim onumuzdeki günlerde raptorcular bulusup tanısırız.
Kazasız belasız sürülşler dilerim

Selam Salih. Klasik motor sevgisi meslek dinlemiyor desene :) Bildiğin üzere yakında ben de sahip oluyorum o kuzuya :p Kazasız belasız kullanman dileğiyle.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin raptor , motor sevgisi meslek dinlemez merak etme....... millet şirkete(bankaya,ofise vb) girdiğinde bööle bi acaip acaip bakar ilk başlarda , soora alışırlar, "ay üüşümüomusuğğğnn , ayy çok zevklidir diiğğmi o , ayy ben hayyattaa binmem "ci ablaların geyiklerine şahit olmaya başlıosun. bu da bi yandan zevkli gelio insan ;) soora bu şekilde alışma sezonuda bittikten soora , arabayla gelen birinden fark kalmıo....

Raptor_SS, hah şöyle hoş geldin salih kardeş ama gene bir eksik var nereden olduğunu yazmamışsın dikkat ettinmi seni karşılayan herkesin yazıyor ama seninki neredn olduğu boş.neyse tekrar hoş geldin :cat:

arkadaşom hoş geldin nerden katılıyorsun yazarsan seviniriz hem motosiklet tutkudur kimin ne dediğne bakma sen herkes in zevki ayrı :rendeer: :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar