Merhaba dostlar.:)

Merhaba dostlar,aranıza yeni katılıyorum buralarda yeni olduğum gibi motosiklettede yeniyim. Yani 2 aylık sürücüyüm fazlasıyla acemi sayılırım :)
27 Nisan 1994 , Istanbul Doğumluyum. Istanbulda yaşıyorum,aslen anne tarafından İskeçe'liyim (Yunanistan). Nisan ayında 19 yaşıma giriyorum,birçoğunuz benden büyük (abilerimsiniz). Gerek motosiklet kullanışı hakkında gerekse motosiklet parçaları vs. hakkında yardımcı olmanızı bekliyorum :) Umarım uzun yıllar daha beraber oluruz. İyi geceler :) :king:

Hoşgeldin,Sitede okuyucu olarak aktif olduğun sürece çok şey öğrenirsin merak etme:cat:

hg geldın kardeş bende bugun üye oldum ama baya bır zamandı bu sıteden yardım alıyordum kendıme aradıgını bulacaksın m.etme ..=)

oğuz kardeşim hoşgeldin. Dikkatli sür motorunu, senin kanın delidir şimdi ;) madem niyetin eğitim, motosiklet alfabesini A sı bakış teknikleri B si kontra tekniğini bi araştırmaya başla gugul amcadan. Bir kaç ay evvel manisada bi motorcuyla tanıştım. senelrdir motosiklet üstünde abim, yemin ederim kontrayı duymamış, gidonu hafif tersine it o seni yatırır güzelce dönersin diyorum bırak şimdi diyor :D sola itecem motor sağa nasıl dönecek diyor... inandıramadım elemanı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar