- Konu Yazar
Merhabalar :king:. aranıza yeni katılmış bir motorcuyum. bu hastalık bana GTA'da motor çalmakla başlamıştı (polisten daha iyi kaçıyorduk Big Grin ). daha sonra MotoGP oyunları hastalığı da başladı tabi. ancak GTA'da motor sürmek kadar zevkli değildi bu. bende zaman içerisinde ''ulan neden bende motor sürmüyorum ki'' dedim kendi kendime ve ilk olarak arkadaşımın scooter'ına göz diktim. rica minnet aldım ve önce güzel bir kazayla arkadaşımın gözünü korkuttum ve bir daha bana motorunu vermedi. ardından bir şekilde ikna ettim (en sevdiğim PS2 oyunu karşılında Angry ) ve bana motosiklet kullanmayı öğretmeyi kabul etti ve scooter üzerinde macera başladı. ardından yine zaman içerisinde Cup motorlarla tanıştım ve yine benim değildi. arkadaşlarımdan almaktayım rica minnet. ve sonunda kendi motorumu alabildim Falcon SK100-5. ilk baktığınızda CG'ye benziyor ve bu benzerlik sonraki bakışlarla da devam ediyor. şu an üniversite 3.sınıftayım ve kısmet olursa bittiğinde Yamaha YZF R25 veya KTM Duke 200 alma planlarım var.