Merhaba Beyler Scooter Tavsiyeleri için lütfen içeri buyrun

merhaba arkadaşlar bu 2 ay içerisinde kendime 2bin 3bin ytl arası 125 yada 150 cc bir scooter almayı düşünüorum öyle çok amaçlı kullanıcı değilim gezi amaçlı herkesden tafsiye almak istiyorum bana ilerde sorun çıkarmıyıcak motoru alırkende cebimi fazla yakmıyıcak bir motor almaı düşünüyorum tecrübeli abilerimden ve arkdaşlarımdan yardım ve tavsiyelerini bekliyorum :silent:

:silent::silent::silent::silent::silent:

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Eğer ikinci el düşünüyorsan Kanuni Bobcat 150'yi tavsiye ederim. Bahsettiğin fiyat aralığında birçok ilan var sahibinden.com da. Yağ soğutmalı, 150cc iyi bir makinedir. Çin malı değildir, aslen Tayvan menşeili PGO markası Kanuni için üretiyor. Taş gibi makinedir yani. :)

yok kardes ben 0 sıfır alıcam scooter tarlarından bana diğer forumdakiler genelde cygrus-rs ondan tavsiye ettiler sizin düşünceleriniz nelerdir

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Cygnus Rs'te iyidir ama tip olarak benim hoşuma gitmiyor pek. Suzuki AN125 tavsiye ediyim ben de sana o zaman. :) Sıfırı 2400 YTL sanırım plaka ruhsat dahil.

parçasal oalrak pek bi farkı varmı acaba araştırayım

bide cygnusun seside güsel :)

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
O açıdan ikisinde de sorun yaşayacağını sanmam. Ama sanki Suzuki bir adım önde gibi geliyor bana bu konuda.

bilader ksuura bakma kafanı işiriyorum pek anlamam bu konualrdan :) Cygnus-x nasıl ve cygnus rs bana plaka ruhsat dahil kaça patlar acaba daha yeniyimde pek bilmiyorum bu işleri:)

::silent:::silent::::silent::

Son düzenleme:
3000 ytl vereceksen biraz geniş bişeyler al scooter da olsa an125 çocuk arabası gibi gelir ikinci el al saglam marka al majesty fln bulabilirsin

Kymco Agility 125 Süper scooter Sorun çıkarmayacak demişssin tam senlik sadece 2 lastiğinide değiştir yoksa yol tutmuyo ama bi araştır bana hak vereceksin inş ii bişe alırsın....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yamaha Cygnus RS 125 ben kullanıyorum ..her yönüyle çok iyi ,,,fiyat zaten 2.000 lira ...............eee daha ne olsun..

bende arkadaşa katılıyorum Kymco Agility 125 süper bir motor bi gözden geçir derim.

sıfır alacaksan cygnus rs'yi tavsiye ederim. Motorun tipide gayet güzel en azından birbirinin kopyası scooterlardan değil. İkinci el almayı düşünürsende Su soğutmalı Sym hd 200'ler var öneririm.

Son düzenleme:
arkadasım bnde almak için arastırıyordum cok yerde yamaha CYGNUS RS... onerdiler simdi birrde kampanyaya girmş sııffırı 2.300 ytl kacırmayalım bnce

Bence scooter alma cup motorlardan alabilirsin daha iyi yol tutar ses de 10 numara araştır farklı markalara bak ben honda innova derim ...Bi düşün istersen ...

Eğer istediğin sadece bir scooter ve f/p olarak en kalitelisi ise kesinlikle Dylan:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dylan :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar