arslan_ng Katılım 24 Eki 2006 Mesajlar 10 23 Ocak 2007 Konu Yazar #24 ek.engin' Alıntı: hayırlı uğurlu olsun hoşgeldin şehrini bilmiyorum ama istanbulsa gezilere gel de tanıyalım seni mesela bugün şiledeydik Genişletmek için tıkla ... kayserideyim ama bi gün kaçıp gelmeyi planlıyorum aşkımlka(motorumla yani) hoşbulduk ve burda olmaktan çok mutluyum... site çökmedikçe de buralardayım... Son düzenleme: 23 Ocak 2007
ek.engin' Alıntı: hayırlı uğurlu olsun hoşgeldin şehrini bilmiyorum ama istanbulsa gezilere gel de tanıyalım seni mesela bugün şiledeydik Genişletmek için tıkla ... kayserideyim ama bi gün kaçıp gelmeyi planlıyorum aşkımlka(motorumla yani) hoşbulduk ve burda olmaktan çok mutluyum... site çökmedikçe de buralardayım...
V viper_1 Katılım 21 Eki 2005 Mesajlar 3,170 5 Şub 2007 #28 Aramıza Hoşgeldiniz. MT Forumlarında kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle...:rendeer: ::tutkuy::
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,442 8 Şub 2007 #29 Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce: Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce: Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::
sahinbirinci Katılım 30 Eyl 2006 Mesajlar 2,078 9 Şub 2007 #30 aramıza hoşgeldin.sitede kalıcı olman dileklerimizle