merhaba ben selocan

merhaba arkadaşlar aktif motorculardanım birçok motor aldım bindim değiştirdim veya sattım en sonunda ramzey Qm 200 gy cross motora karar verdim bu motor hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim

Aramıza hoşşgeldiniz :) Daha nice motorlar değiştirmeniz dileğiyLe :) :rendeer:

ramzey cross hakkında görüşlerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum

Motorunuz hakkında görüş almak için uygun konu başlığını seçiniz.Tanışma bölümünü değil

merhaba arkadaşlar aktif motorculardanım birçok motor aldım bindim değiştirdim veya sattım en sonunda ramzey Qm 200 gy cross motora karar verdim bu motor hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim

Selooooooooooo hoşgeldin inşallah katılımcı olursun öyle iki yazı yazıp kaybolm biyerlere haaaaaaaaaaa. :rendeer:Önemli olan o motosiklette karar kıldıysan bize bir şey demek düşmez ama ne kadar aleceğin motosikletin fiyatı sıfırmı ikinci elmi ????:cat:

merhabaaa

alacağım motosiklet sıfır bugun veya engec yarın teslim etmelerini bekliyorum kesin bu motorda karar kıldım çok hoşuma gitti forumda yazılanlarıda takip ediyorum hayırlısı olsun artıkkkk

motorun hayırlı olsun ve hoşgeldin umarım katılımcı olur ve istediğin bilgilere kavuşursun

la sen yoksa turkcell in reklamını mı yapıon bizim ewe bi tane selocan lazım :D:D:queen:queen:queen:queen:queen:queen:

motorum dün geldi teslim ettiler dün gece baya dolaştım motorumla depomu ağzına kadar fulledim motor çok hoşuma gitti resmen motor misali bir deli ata benziyor

selecan hoşgeldın

motor konusunda sana tavsıyem sudur
cıne bulaşma derım cok başın agrır servısınde memun kalmıyıcanıda bıldırım
sakın yanlışma cunku bende yuki xl200 vardı motorun koruma vıtası kendı kendıne kırıldı ki sen o vıdayı ömru boyunca kıramsın
aldın mı taştan olsun temız olsun derım parana yazık

umarım heryerden çekiyosundur tarzı espri kaynağı olmak istemiyosan hazır yenisin, bence kendine yeni üye adı bul. hoşgeldin .

üye adımdan memnunum herkes bu şekilde alışkın bana espiriler problem değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar