Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar aktif motorculardanım birçok motor aldım bindim değiştirdim veya sattım en sonunda ramzey Qm 200 gy cross motora karar verdim bu motor hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim
merhaba arkadaşlar aktif motorculardanım birçok motor aldım bindim değiştirdim veya sattım en sonunda ramzey Qm 200 gy cross motora karar verdim bu motor hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim
Selooooooooooo hoşgeldin inşallah katılımcı olursun öyle iki yazı yazıp kaybolm biyerlere haaaaaaaaaaa. :rendeer:Önemli olan o motosiklette karar kıldıysan bize bir şey demek düşmez ama ne kadar aleceğin motosikletin fiyatı sıfırmı ikinci elmi ????:cat:
alacağım motosiklet sıfır bugun veya engec yarın teslim etmelerini bekliyorum kesin bu motorda karar kıldım çok hoşuma gitti forumda yazılanlarıda takip ediyorum hayırlısı olsun artıkkkk
motorum dün geldi teslim ettiler dün gece baya dolaştım motorumla depomu ağzına kadar fulledim motor çok hoşuma gitti resmen motor misali bir deli ata benziyor
motor konusunda sana tavsıyem sudur
cıne bulaşma derım cok başın agrır servısınde memun kalmıyıcanıda bıldırım
sakın yanlışma cunku bende yuki xl200 vardı motorun koruma vıtası kendı kendıne kırıldı ki sen o vıdayı ömru boyunca kıramsın
aldın mı taştan olsun temız olsun derım parana yazık