merhaba ben meltem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir hoşgeldin de benden. F600 olayı güzel. tebrikler ve kazasız uzun sürüşler dilerim. Daha bayan arkadaşın varsa taşımanı dilerim buraya. lakin iki teker olarak trafik' deki bayanlarda çoğalsın derim.
selamlar:cat:

muammerakbulut ve Nemrut arkadaşlar tartışmanıza gerek yok. muammer iyi niyetinden uyarıda bulunmak istemiş, ben zaten yeteri kadar bilinçli ve dikkatliyim, o yüzden merak etmeyin siz.

hoşbulduk arkadaşlar

merhabaaa
ben meltem.. 24 yaşındayım, 3 senedir motor sürüyorum. scooterla başladığım motor macerasına cbr600f ile devam ediyorum..

herkese kazasız sürüşler

Sevgili kardeşim; adın Meltem, koyu güneş gözlüklü selfportrait avatarın var ve motorun 600F, yıkarsın sen buraları :)

merhabaaa
ben meltem.. 24 yaşındayım, 3 senedir motor sürüyorum. scooterla başladığım motor macerasına cbr600f ile devam ediyorum..

herkese kazasız sürüşler

meltem kutluyorum seni...bu yaşına ve 3 yıllık tecrübene rağmen 600cc bir motor kullanman hoşuma gitti gerçekten..:cat:
cesaret gerektiren bir konu aslında bu..trafikte kendini birde belli etmemen gerekir bence..dikkatli ol..bir bayansın sonuçta ve burası da türkiye..:queen:
umarım yollarda görürüz karşılaşırız denk geliriz..hoşgeldin...:rendeer:

Hoşgeldin Meltem :) Gelmene en çok ben sevindim, lütfen elinden geldiği kadar onlıne ol :) Kazasız sürüşler.. :)

sanane yaa alla alla tuba :queen: hoşgeldin bu arada, tanışmıştık zaten, sizi diğer forumdan gözüm ısırıyor :)

Sevgili kardeşim; adın Meltem, koyu güneş gözlüklü selfportrait avatarın var ve motorun 600F, yıkarsın sen buraları :)

selfportrait o da ne yaa kendi kendine portre gibi bişey mi nolluyo :queen: türkçesi yok mu bunun... sanırım aynalı falan olsa gerek :silent:

Son düzenleme:
Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
yeni bayan üye ve hoşgeldin yağmuru,site eski performansından bişe kaybetmemiş.bıraktığım gibi:)
hoşgeldin bu arada:cat:

Aramıza Hoşgeldin Meltemm bir bayan arkadasımızın aramıza katılması Çok güzel ... :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin Meltem :) Gelmene en çok ben sevindim, lütfen elinden geldiği kadar onlıne ol :) Kazasız sürüşler.. :)

nie sen sevindin ki biz 6-7 tane erkek üye online olup seni sıkıştırıormuyuz rahat edemiyoürmusun :queen:

ayrıca sadece forumlarda çoğalın demişim hoşgeldin demeyi unutmuşum

hoşgeldin :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoşgeldin kardeşim aramıza.inş bu mesajla kalmazsın sık yazmanı temenni ederim.esen kal rüzgarın bol olsun.

Motosikleti
Dl650vstorm
hoşgeldin meltem kazasız sürüşler güzel yolculuklar dilerim:bounce:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hoşgeldin meltem :rendeer:

Ayrıca bu vesileyle Tubiş'e de yeni nickinle hoşgeldin demek istiyorum:p

Nerde burda ki mesajım :silent: Onur sen neden bu kadar kıskanç bi adamsın yaaa :queen:

Prometheus için rahat olsun tanışma topigine yazmadığın başka bayan üye kalmadı:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar