merhaba ben meltem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoşgeldiiinnn eğer amagnum çubuğuu çıkarsa CBR600RR elimdeee.... kazasız belasız sürüşler dilerimm herkese

kalıcı katılım'cı olman dileklerim'le........

aşarlar hep yolları
sevdanın tutkunları
yağmurları çamurları
rüzgarın çocukları

yarım kalmış aşk'ları
yollar'dır umutları
sıkıdır dostlukları
rüzgarın çocukları

rüzgarın çocukları marmok'da
rüzgarın çocukları emok'da
rüzgarın çocukları yalova'da
onlar rüzgarın çocukları onlar motosiklet tutkunları
rüzgarın çocukları ege'de
rüzgarın çocukları karadeniz'de
rüzgarın çocukları heryer'de

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Onun parasıyla bütün forum üyelerine birer cbr alınır :p

Magnumu bilmemde ortalık üstü kurdelalı türkcell bmw'siyle dolu.

Kendi çapımda kınıyorum bu lamborgini bmw felan veren kampanyaları.

Her her gün bir cbr her hafta bir repsol kanımca:cherry:

Bizide kampanyalarda düşünsünler, bizde universite okuduk, bizde nişantaşı çocuğuyuz... haksısmıyımkiiiiiiiii :queen:

Onun parasıyla bütün forum üyelerine birer cbr alınır :p

Magnumu bilmemde ortalık üstü kurdelalı türkcell bmw'siyle dolu.

Kendi çapımda kınıyorum bu lamborgini bmw felan veren kampanyaları.

Her her gün bir cbr her hafta bir repsol kanımca:cherry:

Bizide kampanyalarda düşünsünler, bizde universite okuduk, bizde nişantaşı çocuğuyuz... haksısmıyımkiiiiiiiii :queen:

evet canım bizde nişantaşı çocuğuyuz haklıyızzzzz :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldinde ne o öyle 600f kullanıyorum felan
Dagları deldim kız başıma havasına girmişsin hemen
Hem 600 f te birşeymi ben 21 vites bisiklet kullanıyorum naberrrr :)

Hoşgeldin Meltem :) Gelmene en çok ben sevindim, lütfen elinden geldiği kadar onlıne ol :) Kazasız sürüşler.. :)

hoşgeldin beşgeldin güzel kardeşim.:).öncellikle motosiklet tutkunu içtenlikkle taktir ediyorum.bu arada bazı arkadaşlar sana yazarken okudum ki gerçekten çok içtenlikkle samimi yazmışlar.ve zaten biliyoruz ki bütün değişik portallardan en samimi içten bizim motosiklet siteleri oluyor.gerçek içtenlik var...ve sana yazarken de asla kimse seni kadın olduğu için küçümsemiyor gördüğün gibi..tabii ki 2 kolun 2 bacağın var.:)ama dikkatli ol derken bizde onların yerinde kalmaları için yazıyoruz..çünkü belli bir hız limitinden sonra G basıncı devreye giriyor.ve işte o an sen motoruna yattıkça güc omuzlarına beline ve kollarında hissediyorsun...rüzgarın sürtme payı ise ayrı bir olay.yani kısacası çok yüksek hızlara çıkma.ama yarın öbür gün artık 600rr ra gecersen işte o zaman mecburen çıkman gerekecek çünkü racinglerin doğasında hız var.yavaş gidince hararetten makina aşırı ısınıyor.yolun açık olsun.

@ muammerakbulut
çünkü belli bir hız limitinden sonra G basıncı devreye giriyor.ve işte o an sen motoruna yattıkça güc omuzlarına beline ve kollarında hissediyorsun...rüzgarın sürtme payı ise ayrı bir olay.yani kısacası çok yüksek hızlara çıkma.ama yarın öbür gün artık 600rr ra gecersen işte o zaman mecburen çıkman gerekecek çünkü racinglerin doğasında hız var.yavaş gidince hararetten makina aşırı ısınıyor.

bugüne kadar ilk üyelik zamanlarında böyle yazan insanlar elbet bir gün dogrusunu bulacaktır derim. ama senin üyeliginin üstünden nerdeyse 1 sene geçmiş ve ne dediginin farkında değilsin. kusra bakma ama saçmalamışsın. bilen insanlar yazdıgın şeyleri okuyunca bir tarafıyla güler.
inşallah beni yanlış anlamayıp hatanı anlarsın.

bu arada hoşgeldin meltem83.
forumda kalıcı olman dilegiyle.
burası da SS motosiklet kullanan arkadaşların başlıgı http://www.motosiklet.net/forum/tan...n-lari-bulusma-ve-bilgi-paylasim-basligi.html :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar