merhaba.ben hülya.

Hülya hanım hoş geldiniz... Hayat iniş ve çıkışlarla dolu. Dilerim bundan sonraki hayatınız sağlıklı mutlu ve hep gönlünüzce çıkış merdivenlerini tırmanmakla geçer inşallah. Hepimiz insanız. İyi ve kötü haller hepimiz için vardır. Sizleri tekrar bu sitede görmekle bizleri onurlandırdınız.

hülya ablam hoşgeldin sefalar getirdin:)
arkadaşlar hülya hanım bizim haluk arkadaşımızın eşi, gezileri kendiside yorumlamak isteyip üye olmuş sağolsun.tabiki yazılarını bekliyoruz hülya abla sağol:)

haluk bilginerin eski eşimisiniz.onun motor tutkunu olduğunu bilmiyordum.bence çekimdedir o.burda değil.

Tanımıyom ama hoşgeldin hacu...
cgbw9.gif

:mrgreen::mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm.hülya ben. haluk'un eski eşi.bilgisayardan çok anlamam.üyelerin bir kısmının bizim gezi ekibinden olduğunu düşündüğüm için kayıt oldum.beni tanıyanlara yazıyorum. hepinizi özledim..bir kısmınız bana kızgın olabilir.fakat umuyorum ki çoğunuz anlayacaktır hayat bu..olmadı.. bir süredir bildiğiniz nedenlerden görüşemiyoruz.gezi fotoğraflarına baktım. ciğer yemişsiniz afiyet olsun..neşeniz daim olsun.

anlıya biliyorum emin olun ..hayat herşeyi gösteriyor insana:salut:.. hoşgeldiniz hülya hanım:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar