merhaba ben forumunuza yeni üye olan bi kızım size bi sorum olucak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Bineksiliköfte;830616' Alıntı:
Ey ahali, kafaya aliniyorsunuz gibi bir his var icimde....

başlığı gördüğüm ilk anda düşündüğüm şey
hiç bir aklıbaşında kız bu kadar yoğun erkek olan bir ortamda,
hele hele yeni üyeyse kendini baştan bu kadar açık etmez
kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım...

hoşgeldüüüünnn:mrgreen:CBR 125 le başlamakla iii etmişsin:)daha ehliyetim yoq ama kullananların bi çoğu ii bi motor olduğunu söylüyolar.:cat:ii sürüşler:rendeer:

Baydı beni bu muhabbetler yaaaa, bende kızım ama hiç de düşünmedim acaba kullanabilir miyim diye. Ben mi garibim sizler mi ? Bi de bas bas, yeni üye bi kızım demenin anlamı nedir ki ? Kullanamazsın anacım, tamam mı ? Kullanamazsın !!!!!!

Baydı beni bu muhabbetler yaaaa, bende kızım ama hiç de düşünmedim acaba kullanabilir miyim diye. Ben mi garibim sizler mi ? Bi de bas bas, yeni üye bi kızım demenin anlamı nedir ki ? Kullanamazsın anacım, tamam mı ? Kullanamazsın !!!!!!

abLam kIzmIş nerdeySe bayramlık ağzInı açIcak:mrgreen::mrgreen: ama hakLı:rendeer::rendeer:

Tuğba tmm tmm sakin oll:queen::queen::queen:

Her bayan senin gibi tecrübeli degil . Olur böyle hatalar hoşgörmek lazım:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cbr 125 ile alakalı bilgi almak isteyen birkişi bu siteden sayfa sayfa bilgi ansiklopedisi yapar hep aynı sorular iyi niyetli arkadaş lardanda aynı cevaplar

Yalnız şunu da unutmamak gerekir ki Ehliyet-Koruma-Motor sırası her zaman en önemli olan şeydir.:wiinkk:

Ehliyetini al..
Sonra korumalarını tamamla. (Kask, Mont, Dizlik, vb.):cat:
Sonra da motosikletinle gazı aç ve uzaklaş.. :cherry:
hoş geldin ..kankam 17 yaşındadır ama tecrübesi sitedeki çok arkadaştan iyidir..ne yazdıysa oku ve dediklerini tatbik et.zararlı çıkmazsınız..hoşca kalın

tubişe katılmamak mümkün değil..ne anlamı var cinsiyetinizi belirtmenizin ..burasını ilgilendiren motor sevdanız ve rüzgarı bizimle paylaşma isteğiniz..hoşca kalın

Son düzenleme:

sonuna kadar katılıyorum sana :cat::cat::cat:

ey ahali topiğinizin canlı olmasını ve har daim canlı kalmasını isterseniz ne yapmanız gerektiğini artık öğrendiniz herhalde..örnek :

Topic: merhaba ben motor yağını 10/40 mı 15/50 mi alsam karar veremeyen bir kızım...
Topic: merhaba ben iridyum bujinin ne getirisi olur merak eden bir bayanım...
Topic: merhaba kontra tekniğiyle viraja girerken uzun sarı saçlarım kaskımın içinde savruluyor ve deniz yeşili gözlerimin önüne gelip görüşümü kapatıyor ne yapmalıyım : ) : ) : ) : )

ey ahali topiğinizin canlı olmasını ve har daim canlı kalmasını isterseniz ne yapmanız gerektiğini artık öğrendiniz herhalde..örnek :

Topic: merhaba ben motor yağını 10/40 mı 15/50 mi alsam karar veremeyen bir kızım...
Topic: merhaba kontra tekniğiyle viraja girerken uzun sarı saçlarım kaskımın içinde savruluyor ve deniz yeşili gözlerimin önüne gelip görüşümü kapatıyor ne yapmalıyım : ) : ) : ) : )

olayı çözmüşsün:queen::queen::queen:

topic kopmuş gene birileri epey bi sinirlenmiş. tubisss ne bu sinir boşver takma kafaya herşeyi....olur gençler yapar böle arada....

sonuna kadar katılıyorum sana :cat::cat::cat:

topic kopmuş gene birileri sinirlenmiş galiba neyse tubiss takmamak laım gencler yapar böle arada :) insanlarada diyemeyiz ki böle topic acmayın bunları yazın diye....naparsın özgür internet :)

Son düzenleme:
esra helal sana milleti birbirine düşürdün ben yazsaydım acaba bukadar ilgi olurmuydu hiç zannetmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar