Merhaba Ben Emirhan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adım Emirhan Orkun Yaş 21 Kahramanmaraşlı olup istanbulda ikamet etmekteyim.

Bende bu tutku 13 yaşında ilk aldıgım pejo mobiletle başladı glardon silindir 19 karburator aldıgım motordan en iyi verimi almanın yollarını arayan biriyim 15 yaşımda jawa 350 twinspor aldım 5 ay onu kullandıktan sonra jawa clasice geçtim kadir inanıra özendim birazcık :) 4-5 yıllık bir motor deneyimim var vitesli vitessiz hertürlüsünü kullandım 2 yıl aradan sonra bir motorsiklet almaya karar verdim
Kafamdaki seçenekler
1- Yamaha rx 115-135 serisi (istanbulda nasıl olur polislerin tepkisi nasıl olur bilemıyorum )
2- Mondial 125 uag arkadaşımın modifiye ettigi bir makine adı 125 ama kendi 200lük (160km yapan bir çinli ) :)
3- Regal Raptor 250-9 Bunla pek rahat edemem gibime gelıyor trafikte

Yardımlarınızı ve düşüncelerinizi Bekliyorum Teşekkürler.

Not: Sitenizi çok beğendim Aranıza kabul ederseniz Minnettar kalırım :)

hoşgeldin arkadaşım. Koruma artı ehliyet eşittir istediğin motor. Tecrüben var gibi :)

hoşgeldin emirhan.
aradığın performanssa seçeneklerinden en iyisi rx'ler gibi görünüyor.
hayırlısı olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoşgeldin Emirhan

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------

hoşgeldin arkadaşım. Koruma artı ehliyet eşittir istediğin motor. Tecrüben var gibi :)

Korunma ekipmanlarım var dostum sağol teşekkür ederim :)

öncelikle hoşgeldin konuya gelirsek
rx lerin çoğu feleğin çemberinde taklalar atarak geçmiş motorlar mesela bir ara 135 alacaktım piyasadakinlere göre temiz olan vardı bir tane vites kolunun yarısa yoktu :mrgreen:
yani demek istediğim şu an temiz rx bulmak zor bulsanda dengesizce bir fiyatla karşılaşmamak elde değil,çinlilere değinecek olursak sadece teneke benim gözümde modifiyeyemiş bilmemneymiş eşek semer hikayesine girmeye gerek yok o yüzden onları en başta ele zaten
sana tavsiyem rx gibi yan rüzgarlara karşı dayanıksız olmayan CBX 250 Twister hem kalıplı hemde oturaklı ve dengeli bir makinadır.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
öncelikle hoşgeldin konuya gelirsek
rx lerin çoğu feleğin çemberinde taklalar atarak geçmiş motorlar mesela bir ara 135 alacaktım piyasadakinlere göre temiz olan vardı bir tane vites kolunun yarısa yoktu :mrgreen:
yani demek istediğim şu an temiz rx bulmak zor bulsanda dengesizce bir fiyatla karşılaşmamak elde değil,çinlilere değinecek olursak sadece teneke benim gözümde modifiyeyemiş bilmemneymiş eşek semer hikayesine girmeye gerek yok o yüzden onları en başta ele zaten
sana tavsiyem rx gibi yan rüzgarlara karşı dayanıksız olmayan CBX 250 Twister hem kalıplı hemde oturaklı ve dengeli bir makinadır.:cat:

çok teşekkür ederim kardeşim yorumunu kesinlikle dikkate alacağım. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------

bütçem sanırım temiz cbx e el vermez o kadar param olsa kafamdaki motorsiklet kawasaki er-5 olurdu :)

çok teşekkür ederim kardeşim yorumunu kesinlikle dikkate alacağım. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------

bütçem sanırım temiz cbx e el vermez o kadar param olsa kafamdaki motorsiklet kawasaki er-5 olurdu :)
banlanmışsın ama belki konuya girip bakarsın diye yazayım temiz er-5 de yok denecek seviyede madem bütçen kısıtlı yamaha ybr 125 honda cg 125 gibi motorlara bak :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar