Merhaba ben Bora... :)

merhaba arkadaşlar.. ben siteye yeni kayıt oldum.. 1 sene önce ufak bi scooter vardı.. şimdi babam bi tane de yamaha dragstar aldı.. 17 yaşındayım.. motorda tecrubem az yani :) ayrıca bilgisayar müh. okuyorum... :)
tecrubelerinizi paylaşacağınızı düşünüyorum .. iyi günler :)

msn : [email protected]

hoşgeldin boraciner. baban motosikleti kullanmana izin vermiyor mu? ehliyetin var mı?

hoşgeldin Bora.. sanirim simdilik artci olarak idare edeceksin.. Yasin dolunca hemen ehliyet al ve hemen basla... sakin vakit kaybetme... benim motorum oldugunu babam hala bilmiyo (30 yasinda ve evliyim), cok sanslisin :))

hoşbulduk :) babam izin veriyo kullanmama ... ama ehliyetim yok. zaten sapanca da yazlık var orda kullanıcam motoruda :) şehirler arası seyahat etmem :)

hoşgeldin bora drag hayırlı olsun iyi motor kıymetini bil ama önce ehliyet ve eğitim unutma gaza gelme sakın

hoşgeldin bora drag hayırlı olsun iyi motor kıymetini bil ama önce ehliyet ve eğitim unutma, gaza gelme sakın

bora kardeş bendensin :cat:
artı danger nedense ehliyet konusuna takmış durumda :thumright:
danger sana haberim var kanuni tiger aldım en kırmızısından :flower:
(hala ehliyet yok) :thumleft:

lvnt_ip' Alıntı:
danger nedense ehliyet konusuna takmış durumda :thumright:
danger sana haberim var kanuni tiger aldım en kırmızısından :flower:
(hala ehliyet yok) :thumleft:

Halbuki ne kadar gereksiz bir şey değil mi levent_ip. alsan noolur almasan ne olur değil mi? Kask falan da lüzumsuz aslında, birisi takmış öyle gidiyo işte.boşver sen polislerden kaçarsın zaten yakalayamazlar seni

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar