Merhaba Ben Almanim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noela' Alıntı:
hello again zeda 3000 and all of you,

the welcomes are amazing. i´m just wondering how many people welcome me. WOW::kalbim::

many thanks to you and all kindness people here
hope to cu all soon
hugs
noela
Just open a new account with a male nick, and write in Turkish. I bet there'll be a maximum of 20 people to welcome you :wiinkk:

arkadaşlar dost dark gezisi topiğini takip ederseniz Noela adlı arkadaşımızın gerçekten türkçe bilmediğini anlarsınız.
ben de almanca bilmiyorum o yüzden...
Welcome to motosiklet.net NOELA...:rendeer:

leventkozcu' Alıntı:
ee ozaman ben almanım baslıgını kım attı arkadaslar

Basligi Kendi atti, sadece birkac kelime Biliyor su an,,,,yani ona yazabilecek Kadar, zaten bizle beraber bilmedigi biseyler olunca ufak ufak Ögretioruz iste....Türkce kursuna gidecek bdahaki Ay daha iyi Ögrenebilmek icin.....:cat:

yanlış konuya yazdım yanlışlıkla ama ''sil''seçeneği olmadığından editledim bende..

boşa gitmesin mesaj bari

hoşgeldin noela..

ok hayırlısı olsun ozaman ne dıyelım ınsallah en kısa surede ogrenır yalnız bır erkek acsa ben geldım turkum dıye bır sayfayı gecmezdı ne kadar mısafırperverız helal olsun sıze arkadaslar yabancıları (bayanları) en guzel sekılde agırlıyoruz tekrar dan tbr ederım herkesı...

leventkozcu' Alıntı:
arkadaslar bu hatun baslıgı acmıs ben almanım dıye bu almansa bende çinliyim hatta bu elaman hatun bılem degıl bence :)

arkadaşım tanışmayı ner... okuyorsun bilmiyorum ama bu siteye kız arkadaşlarımızı veya eşlerimizi üye yapamıyacakmıyız
okuduysan noela intercom arkadaşımızın kız arkadaşı onu geç bizim sitenin üyesi öyle hatun,elemen gibi kahve ağızıyla konuşmanı kınıyorum sen bence yanlış sitedesin:farao: :farao:

Ok...
I saw this topic just today...And want to say welcome (myabe I'm 1.343.345 th to say welcome :p)

As khutuck says if u should come here with a male nick and Turkish language,u should see that 20 or max 25 to say welcome to you...

But its really nice to see that foreigners also joins our site...

:rendeer:

her ihtimale karşı dövsemmi diye içimden geçiriyordumki açıklaması yapılmış neyse ....

necdet' Alıntı:
ledo ich brauche nichts planen es gibt auch leute die sich nur vernünftig unterhalten wollen ich denke dass ist der sinn warum wir hier sind:)

Necdet, kendine ait olmayan kısma cevap vermişsin :cherry:
Bak o kısmın üzerinde Noelaya hoşgeldin dedim ve ona hitab etmeye devam ettim.

Sorum da ona idi, sen cevaplamışsın...:silent:

Sana sorduğum soru başka, onun üst kısmında idi....:cherry:

tmrbaykal' Alıntı:
bende bu yeteneksizlik varken.:pr: önce motor sürmeyi öğreneyim.
zaten bu benim ömrümü götürür:)
Arkadaşım neden yeteneksizlik falan diyon...Bu resimde sende varsan eminim vardır bir cevherki o arkadaşlarla birliktesin...
Özür seni üzmek istemedim..:(

noela' Alıntı:
hi black beauty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hätte mich sehr gefreut wenn du dabei gewesen wärst, unter den ganzen männern kommt man sich da manchmal schon verloren vor.::eek:uestion, da brauch ich dringend mehr weiblich unterstützung. wir waren gestern in galataköprüsü. war wirklich sehr schön, klasse musik:thumleft:

:)

Noela ich wesuche es zu kommen.Aber weıses auch nicht ob ich glück habe.Es weare super dich kennen zu lernen:)

Son düzenleme:
geyikçiler nbr yaaaa hala burdamısınız ben carsıya gıttım geldım hala burda aynı kısler pes dogrusu:mrgreen: :mrgreen:

okan4037' Alıntı:
geyikçiler nbr yaaaa hala burdamısınız ben carsıya gıttım geldım hala burda aynı kısler pes dogrusu:mrgreen: :mrgreen:

valla burası harbiden acaip bagımlılık yaptııııı .Sabahtan beri pür dikkat takipteyimmm:cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar