Merhaba Ben Almanim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
black beauty' Alıntı:
ok...de bende arba var motor yok ki naapcaz..:)
sen şimdi tut elimden ben sana anlatıcam soner abi soner abi bak arkadaşımızın arabası varmış motoru yokmuş diycez oda sana tarif edicek hemen zaten listeye yazıldın bile :)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hakikaten dişi kısmı bu motor işini seviyor başka hiçbir forumda bu kadar bayan üye yoktur Alman bayan üyemiz bile var. Velcom, velcom noela :) şiş kebap, raki, bodrum, kuşadası yok böyle olmuyor Türkçe öğren sen noela hadi bakiyim yorma bizi :rendeer:

Dostlar Ne oldu Turk misafirperverligine bence gurur duymalisiniz.Benim almancam zayif otesi ama ingilizce biliyor ise bu dostumuz ki sanirim biliyordur bizde boyle idare ederiz.Biz kimi cevapsiz biraktik burda bugune kadar.

Hello Dear Friend

Nice to see you around and i m sure you will very enjoy to be with us.For any question and any technical question please do not hesitate in contact us.
Take care and rock & roll.:cat:

Savascım ''sava evu'' diycem ama işin aslı Fransızca bilmiyom,karıya kıza hava olsun diye yaptım.Sultanahmet meydanına geri döneyim ben en iyisi,''boyfırend?'' yapayım turist bayanlara.Evet...

ashes' Alıntı:
sen şimdi tut elimden ben sana anlatıcam soner abi soner abi bak arkadaşımızın arabası varmış motoru yokmuş diycez oda sana tarif edicek hemen zaten listeye yazıldın bile :)

eveeet yetim
isim listeye girdi yapılacak şey Levent BP de saat 10.00 olmakkkkk:cat:

fly

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Noella bak bidaha çince yazıyorum.
ni hav (çince hoşgeldin)
ren şı ni hın gao şing (tanıştığıma memnun olabilirerm)
fuar_paz.gif

saat.gif

g_22.jpg

wilkommen noela :rendeer:

ne yazdığımı bilmiyorum ama herkez bunu söylüyo. heralde iyi bişeydir :mrgreen:

zeda3000' Alıntı:
Dostlar Ne oldu Turk misafirperverligine bence gurur duymalisiniz.Benim almancam zayif otesi ama ingilizce biliyor ise bu dostumuz ki sanirim biliyordur bizde boyle idare ederiz.Biz kimi cevapsiz biraktik burda bugune kadar.

Hello Dear Friend

Nice to see you around and i m sure you will very enjoy to be with us.For any question and any technical question please do not hesitate in contact us.
Take care and rock & roll.:cat:

zeda Selamlar,

kendisi iyi Ingilizce biliyor, Hatta Türkce Kursuna da yazilacak Ögrenmek icin....Bakalim Hayirlisi..:bounce:

hi black beauty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hätte mich sehr gefreut wenn du dabei gewesen wärst, unter den ganzen männern kommt man sich da manchmal schon verloren vor.::eek:uestion, da brauch ich dringend mehr weiblich unterstützung. wir waren gestern in galataköprüsü. war wirklich sehr schön, klasse musik:thumleft:

noela' Alıntı:
hi black beauty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hätte mich sehr gefreut wenn du dabei gewesen wärst, unter den ganzen männern kommt man sich da manchmal schon verloren vor.::eek:uestion, da brauch ich dringend mehr weiblich unterstützung. wir waren gestern in galataköprüsü. war wirklich sehr schön, klasse musik:thumleft:

bi tek şu sondaki klasik müzik lafını anladım o kadar. bide galata köprüsünü. tercüme edebilirmisiniz :wiinkk:

arkadaslar bu hatun baslıgı acmıs ben almanım dıye bu almansa bende çinliyim hatta bu elaman hatun bılem degıl bence :)

:cherry:
leventkozcu' Alıntı:
arkadaslar bu hatun baslıgı acmıs ben almanım dıye bu almansa bende çinliyim hatta bu elaman hatun bılem degıl bence :)

resimdeki neye benziyor çok merak ettim.Benim gördüğüm bir dişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

leventkozcu' Alıntı:

Tanisdigima Sevindim diyor sende olsaydin Tek basima kalmazdim erkeklerin arasinda keske gelseydin felan,,,,, Müzik güzeldi.....:cat:

Hoşgeldin. Welkaaam welkam. Wilkommen sie (veya wilkommen zie, tam hatırlamıyorum, ortaokuldan beri almanca çalışmadım.)

Whatever, i hope you'll be around in this site while you're learning Turkish.

Also have a look at the Konu Dışı section (our reign :cherry: (i hope no admin is reading that)(whatever)), you'll find realy fun stuff there :) Don't miss the meetings!

hello again zeda 3000 and all of you,

the welcomes are amazing. i´m just wondering how many people welcome me. WOW::kalbim::

many thanks to you and all kindness people here
hope to cu all soon
hugs
noela

leventkozcu' Alıntı:

Walla Hayret bisey yani, kac kere Resim koyduk ve kac kerede Benimle ve Levent ile ve Birgülle ayni isyerindeyiz diye yazdik ama nafile.....

Inanmazsan bir dahaki gezide Sahsen tanisirsiniz Beers e de geldi yazdik tüm bunlari,,,,bizim Kimseye yalan borcumuz yok ki....inanmayan inanmasin......:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar