sevgili soner;dostdark' Alıntı:Dostum keyif adamı olmak istiyorsan yaz açık açık
ben MT keyif adamıyım diye yorum a gerek yak:cat:
Olayın merkezi galata demekki , her cuma ordaysanız uygun bir cuma gelip olayı yerinde incelemek isterim aslındadostdark' Alıntı:cuma akşamı galata köprüsünde der saadete gel
dostdark' Alıntı:Yusuf abi keyif adamı demek motora binen keyifli insanlar demek
bunlar mangal yakar kamp kurar dostlarına yardım eder,yapacakları gezilerde herkezin bütçesini ve ulaşımını düşünen dost bir aille
bunlar kimseyle dalaşmaz ve küsmez sen on yıl sonrada gelsen canımız ciğerimizsin seni sen eden altındaki motor cebindeki para değil yüreğindeki Yusuf tur:rendeer:
Bir Meyvayı Tatmadan, Bir Çiçeği Kokmadan, Keyif Adamlarına Katılmadan bilemessin Ne Olduğunu...:bounce:shyama' Alıntı:Olayın merkezi galata demekki , her cuma ordaysanız uygun bir cuma gelip olayı yerinde incelemek isterim aslında
Şaka bi yana galiba çok sevdim bu keyif adamları birlikteliğini. :rendeer:
Bir Meyvayı Tatmadan, Bir Çiçeği Kokmadan, Keyif Adamlarına Katılmadan bilemessin Ne Olduğunu...
Bir anda içimden geldi söyleyiverdim iştecamadan' Alıntı:hoşgeldin dostum.
Rahmi abi ne döktürmüşün gene
VAYBEEEE
Rahmi&Halime' Alıntı:Bir Meyvayı Tatmadan, Bir Çiçeği Kokmadan, Keyif Adamlarına Katılmadan bilemessin Ne Olduğunu...:bounce:
dostum kırıcı algıladınsa özür dilerim:rendeer:trenox' Alıntı:sevgili soner;
demek istediğin ya da ima etmeye çalıştığın şeyi anlamadım?
ben Mt keyif adamı değilim ve yazmadım diyemi böyle söyledin. ne yorumu yapmışım onu da anlamadım?
arkadaşa hoşgeldin demişim shayama nickli arkadaşa da esprik yapmışım.
söylediğin cümleyi anlayamadım daha açıklayıcı yazarsan sevinirim. yanlış şeyler anlayıp da kalp kırmak bana göre değil. sana göre de değildir diye düşünüyorum:silent:
:cat: :rendeer: :rendeer: :rendeer: birgün beklerizshyama' Alıntı:Olayın merkezi galata demekki , her cuma ordaysanız uygun bir cuma gelip olayı yerinde incelemek isterim aslında
Şaka bi yana galiba çok sevdim bu keyif adamları birlikteliğini. :rendeer:
:cat: :rendeer: Rahmi abi süpersin :rendeer: :rendeer:Rahmi&Halime' Alıntı::cherry:
Bir Meyvayı Tatmadan, Bir Çiçeği Kokmadan, Keyif Adamlarına Katılmadan bilemessin Ne Olduğunu...:bounce: