merhaba arkadaşlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor hocası yorum için ne bekliyorsun?? engin bilgi ve tecrübelerini paylaşırmısın bizimle??

Sn Tüzünataç, aldı mı en kaliteli ve sorunsuz arıyorsan Honda İnnova 125 enjeksiyonlu Tr. çıkış tarihi Nisan sonu 2009 :cat:

ybr 125 yerine neden tercih edeyim ki? ikna edebilecek misiniz??

hangi erkek karşısında berrek tüzünataç olsun istemezki:):)

Son düzenleme:
ybr 125 yerine neden tercih edeyim ki? ikna edebilecek misiniz??

İkna olmak için 2 modelin de topiği var, incele ve öyle karar ver. Ne ben Ybr 'yi kötüleyebilirim ne de İnnova'nın kötülenecek bir durumu yok. İkisi de kendini ispatlamış en az 30 senedir geliştirilen modellerdir.:bounce:

ewt topiklerine baktım. yanlış demedim değil mi hocam konu başlıkları topik

bence sen bu yaz da hero ile devam et hem kredilerini de bitirmiş olursun, seneye güzel bir motor alırsın.

ewt topiklerine baktım. yanlış demedim değil mi hocam konu başlıkları topik

Muhtemelen siteye alışamadın ,anasayfa'ya gel zaten iki model de karşında güncel, Motorsiklet modelleri kısmından bu modellere ulaşabilrisin.

o babamda bende değil ki aramızda km.ler var. vermiyor onu bana, vermez. sattıramadımda zaten, hani parasını alıp üstüne ekler falan sene 2003-2004 yamaha xr istiyordum:)

Muhtemelen siteye alışamadın ,anasayfa'ya gel zaten iki model de karşında güncel, Motorsiklet modelleri kısmından bu modellere ulaşabilrisin.

evet daha bu akşam üye oldum:)

lacivert geç olsun temiz olsun isterim ama çok istiyorum bi motorum olsun, belkide dediğin gibi olacak:salut:

Son düzenleme:
Ya arkadaşım sen git bi Hyosung GTR250 al hem acemliği atlat hemde race zevkini yaşa :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoş bulduk ber_rrak bende yeni üyeyim umarım dileğin güzellikte bir makineye sahip olursun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar