merhaba arkadaşlar

bende sitede yeniyim, kendime motor almayı düşünüyorum daha önce uzun süre hero puch kullandım (babamındı:) )motor kullanmayı çok seviyorum bana yardımcı olursunuz değil mi??

bi arkadaşımız bana SYM nin MİO100 tavsiye etti ama scooter ları severek kullanacağımı düşünmüyorum:pale:

sadece şehiriçi kullanımlar için müsait scooterlar, yanlış mı düşünüyorum??

Son düzenleme:
Hoşgeldin ber_rakk başarmışsın hayırlı olsun :)
Valla ne kadar para verebilirsin onu söylede sana göre bi model düşünelim hemen

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne kadar ekmek o kadar köfte diyerekten bütçeni açıklamanı bekliyoruz

valla bi krediye bakar çok önemli değil önemli olan beğenmem aklıma yatması

bende sitede yeniyim, kendime motor almayı düşünüyorum daha önce uzun süre hero puch kullandım (babamındı:) )motor kullanmayı çok seviyorum bana yardımcı olursunuz değil mi??

bi arkadaşımız bana SYM nin MİO100 tavsiye etti ama scooter ları severek kullanacağımı düşünmüyorum:pale:

sadece şehiriçi kullanımlar için müsait scooterlar, yanlış mı düşünüyorum??

o zaman o arkadaş tavsiyesini değiştirip VFR800 diyor :)

ya aslında elimde 2000 e yakın var ama o fiyata ben pek bulamadım 2 kredi ödüyorum biri bu sene onu bitecek çekilir yani

neyse ben birde şu vfr800 e bakayım

hoşbulduk teşekkür ederim, motorumu alayım birde gezi yaparız başka bayan üyeler yokmudur??

evt vfr800 e hondanın sitesinden bakmıştım demin zaten taktir edilesi bir motor gerçekten

Son düzenleme:
vfr 800 ün cezası nedir ben onu bulamadım, bana bi araba parası verditmeyin motora ya:) sonra arabayı neyle alacaz:p

25 bin gördüm ben fiyatını babam beni ne yapar biliyor musunuz?? yada motorumu:)

teşekkür ederim h.b.

arkadaşlar çileden çıkmayın lütfen leblebi almıyorum motor alıyorum:)

hem şimdi araştırıyorum hiç bilgim yok çünkü ben bi hero puch bilirim :) ben bu yaz motorsuz geçirmek istemiyorum şimdilik ayağımıyerden kesecek birşey desem ne dersiniz yoksa sölediğiniz motorlar 25-30 bin oluyor:) elde peşin 2000 var biraz daha eklenebilir belki???
ama 25-30 bin olmaz o ancak seneye kredi ile olur

hoşgeldin ybr derim ondan sonra zaten yükseltirsin kendini yavaş yavaş....
aman haa sakına başka bi motor alim deme sonra denemek için ybr ye binersin kızarsın kendine keşke ybr alsaydım die...
benden söylemesi

evet bende aynı şekilde düşünüyorum kumsal41 yoksa bu yaz kesin motorsuz geçecek:(

bu arada sen objektif olmayabilirsin senin motorunda ybr:) kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş bilir misin:)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgediniz. Cup diye bir motor çeşidi vardır 1500Tl ile 4500Tl arası sıfır piyasası var. İşin özü İnnova'cı yapalım seni:queen:

motor hocası yorum için ne bekliyorsun?? engin bilgi ve tecrübelerini paylaşırmısın bizimle??

afedersin yazımı senden önce yollamam gerekiyordu

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar