Merhaba Arkadaşlar

Tekrardan merhaba arkadaşlar , aranıza yeni katıldım ama uzun bir süredir sitenizi yakından takip ediyorum,çok güzel bilgiler ,tecrübeli abilerim,paylaşımcı arkadaşlar var ben bunu gördüm.Sizlerden çok şeyler öğreneceğim bunu biliyorum , aranıza katılmaktan dolayı cidden çok mutluyum :) İstanbul/KARTAL'da oturmaktayım , Lise 3 öğrencisiyim ve sizin gibi motosiklete aşık biriyim :) İnş. en yakın zamanda ilk motosikletimi alacağım bende sizler gibi :) Herkeze iyi günler diliyorum

Hani sitemizin sloganı var ya.TUTKU YARATIR diye. emin ol bu site insanda tutku yaratıyor.. cok iyi insanların,dostların,arkadaşların oldugu bir foruma hoşgeldin... ::tutkuy::

Hoşgeldin kalıcı olman ve güzel arkadaşlıklar kurman dileğiyle:cat:

hoşbulduk arkadaşlar
en kü bir n :):) hahhaha

Af buyur Türkçem biraz kıt kaldı senin yanında.....birde benim anlayabileceğim Türkçe de yazarsan bende gülmek isterim:bounce:

Son düzenleme:
Hoşgeldin kalıcı olman ve güzel arkadaşlıklar kurman dileğiyle:cat:

Af buyur Türkçem biraz kıt kaldı senin yanında.....birde benim anlayabileceğim Türkçe de yazarsan bende gülmek isterim:bounce:

ben tercüme ettim zor oldu biraz ama
en q bir n adamın nicki sonuna da gülmüş
:queen::queen::queen:

hoşgeldin aramıza niye geldin daha ehliyetin yok arkadaşım senin için çeşitli şeyler söyluyorlar kartallı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar