Merhaba Arkadaşlar...

niye bu heyecan ? emre sevgilin oldugunu biliyoruz yavrucum? sende yenisin belii zaten :mrgreen: ama çok istersen gel ben senin topiğini kitleyim izmirde :mrgreen:

bizi istanbulda bilen biliyo kardeşim uzatma bence sen eskisin ne farkın var acaba? yavrucum felan da hiç hoşlanmam sammimi olmadığın insanlarla konuşmalarına dikkat et. .

yenge hoş geldin diyorum araya giriyorum :p:p

sakin olalım arkadaşlar :rendeer:

ben izmirdeyim ama adana istanbul kocaeli tekirdağ herkez bilir beni :wiinkk:

samimiyet aramıyorum abicim ben zaten, hoşgeldin dedik bitti, senin erkeklik taslama gibi bi kompleksin olduğu kesin zatende bize sökmez.

uzmasın istiyosan yazmıcan :wiinkk: Rahatına bak :wiinkk:

sakin olalım arkadaşlar :rendeer:[/QUOTE]

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::rendeer::rendeer:

yenge hoş geldin diyorum araya giriyorum :p:p

sakin olalım arkadaşlar :rendeer:

hoşbulduk canım :rendeer: :rendeer::rendeer:

ben izmirdeyim ama adana istanbul kocaeli tekirdağ herkez bilir beni :wiinkk:

samimiyet aramıyorum abicim ben zaten, hoşgeldin dedik bitti, senin erkeklik taslama gibi bi kompleksin olduğu kesin zatende bize sökmez.

uzmasın istiyosan yazmıcan :wiinkk: Rahatına bak :wiinkk:

gereksiz yere uzatan sensin bir derdin varsa açık açık söylede halledelim yazdığın ilk mesajı okursan kimin bir kompleksi olduğunu ve kimin bu konuyu uzattığını göreceksin... hoş geldin dedin... hoş bulduk dedim... daha fazla uzatıp çirkinleştirme konuyu istersen...??? :silent::silent::silent:

memnun oldum bende emre nin yazılısıyım, hemide test usulü :mrgreen:

:queen: :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
istanbulun hakatten taşı toprağı altın şimdi inandım çünkü emin gibi gürkan abi gibi ve ismini sayamadığım bir çok güzel insan var :cat: herşeydön önce insanlık var. .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar