Merhaba Arkadaşlar...

hosgeldin abla bu emre etıre mtıre rtıre etıre dimi tmm tmm tanıdım gecen gunlu bulusmadan hehehe saka biyana tekrar hosgeldin

Mt Hoş Geldin :) Nasıl Bir Belaya Bulaştını Bilmiyorsun Yaktın Yengemizi Emre :D

muratım ben durumu izah edemince durumun içine onuda kattım şimdi beni daha iyi anlıyo . . avatar kawasaki on nümeroydu ayrıca . ..!

hoşgeldin B tire A tire N tire U :rendeer:

:)

aygül yengeye şekil yok canım :mrgreen::mrgreen:

hosgeldin abla bu emre etıre mtıre rtıre etıre dimi tmm tmm tanıdım gecen gunlu bulusmadan hehehe saka biyana tekrar hosgeldin

okancım tireleri atla canım , cinli fotonuz yasinle pek net çıkmamıştı o üzden eklemedim . .

Son düzenleme:
:):)
yengemiz bitaneler arasında yaw :)
E tire ... aman yazmasıda uzundu zaten

Aramıza hoş geldin BANU YENGEM :rendeer:

aygül bul sende şu adamları hallet artık şu motor işini buluşmalara katılamıyosun bu akşam bakırköydeydik baya kalabalık olduk yani . .

aygül bul sende şu adamları hallet artık şu motor işini buluşmalara katılamıyosun bu akşam bakırköydeydik baya kalabalık olduk yani . .

adam ölmüşşş :)))

yaw bulsam nolcak ben Bakırköy e nasıl gideyim motorla :)) 5 km lik yolu anca gidebiliyorum :p
anadolu yakası buluşmalarınıza katılırım nasılsa bütün minübüs otobüs tren ve taksiler benim :queen:

adam ölmüşşş :)))

yaw bulsam nolcak ben Bakırköy e nasıl gideyim motorla :)) 5 km lik yolu anca gidebiliyorum :p
anadolu yakası buluşmalarınıza katılırım nasılsa bütün minübüs otobüs tren ve taksiler benim :queen:

eminin veda busesine gelirsin o zaman :mrgreen:
ya yine geyik muhabbetine dönüyo konuyu kitletmeyelim ,
amacımız tanışma :mrgreen::mrgreen:

hoş bulduk :):)

:):)
yengemiz bitaneler arasında yaw :)
E tire ... aman yazmasıda uzundu zaten

Aramıza hoş geldin BANU YENGEM :rendeer:

teşekkürler canım hoş bulduk :mrgreen:

hoş bulduuukk :mrgreen:

Son düzenleme:
bende yeniyim hoşgeldin,

ben nasıl topic açabilirim :silent:

teşekkür ederim hoş bulduk, ancak sizi konu dışına çıkmamaya davet ediyorum... topik açmayı bilmiyorsanız bu yardımı benden değil forumdaki yardım kısmından öğrenebilirsiniz... benden eski olmanıza karşın bunu bana sormanız sizcede garip değil mi.??? :silent::silent::silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar